Indiferent daca vrei sau nu vrei, cu timpul o sa aflii destule despre ea. Tu mai ai vreo sora? Daca nu, o sa-ti prinda bine in viata sa ai o sora ( chiar daca-i vitrega ), o sa va ajutati intre voi si o sa trece-ti peste multe obstacole. La inceput, parca o urasti sau, nu vrei sa vorbesti cu ea, toti copii patesc asta si cu mama sau tata vitreg...Trebuie sa intelegi ca ea nu are nici o vina si sa te impaci cu ea ca o sora [ sa fii foarte bucuroasa ca ai o sora asa de mare, poate sa-ti dea multe sfaturi( ca de la fata la fata ), avand cativa ani in fata ta ]
Da! totusi aveti acelasi tata daca vorbiti putin asta nu inseamna ca trebuie sa vorbesti cu ea zilnic este ceva normal sa fii speriata
Pfff. păi ai putea face cunoştintza cu ea, ca vorba aceea, doamne feri că nu te manca ,
Diferentza nue chiar atat de mare
eu sunt mai amer decat sora mea cu 9 ani.
Incearca sa o cunosti.sa afli cate ceva despre ea.
Da. ea iti poate fi cel mai bun prieten. afla mai multe despre ea. bucura-te ca poti plange pe umarul cuiva. poti lega o prietenie stransa cu ea. diferenta nu e prea mare, ca doar tot surori sunteti.
diferenta dintre mama mea si sora ei este de 12 ani. mama mea nu era bagat in seama de cele 2 surori si se simtea singura la parinti.
afla id ei si puteti vorbi si la telefon. poate aveti lucruri in comun.
Da. de ce nu? poate o sa deveniti prietene. si eu am su frate vitreg, o situatie ca a ta si sincer mi-ar placea mult sa-l cunosc dar din pacate nici tatal meu nu stie unde e acum. el ar trebui sa aiba 26-27 de ani si eu am 17.
acum nu sti ce simti deoarece situatia te-a dat peste cap dar cu timpul ai sa-si linistesti sentimentele si ai sa decizi ce vrei.