Risti sa-ti pierzi prietena.
Indiferent daca iti va da incuviintarea ei sau nu, ar trebui sa stii ca relatiile prietenilor sunt intotdeauna "tabu", nu te amesteci, chiar daca mori de drag.
E un cod nescris al loialitatii si al onoarei.In prietenie si ca om.
Dar poate ca am eu principii prea severe... cert e ca nu mi-am pierdut vreodata nici un prieten.
Fost sau nu, intre ei s-au tesut vise, vorbe dragi, sarutari, o legatura invizibila ii va lega intotdeauna.
Respect-o.
Si pe prietena ta si pe tine.
Parerea mea.
Vorbeste cu prietena ta si daca nu o deranjeaza atunci nu vad care ar fi problema, te cuplezi cu el si gata[la o adica e vorba de fostul]
Bine ai scris, nu-i poti face asta.
Trebuie sa iti iei gandul de la el, pentru ca si prietena ta ar putea interpreta altfel si nu cred ca ti-ai dori asta.
Da ce trebuie sa dai socoteala prietenei tale pentru ceea ce faci tu? nu esti in stare sa decizi singura?
Vorbește cu prietena ta, dacă ea nu are nimic împotrivă bine, dacă nu caută pe altcineva...
Asa si? S-au despartit. Nu cred ca ar trebui sa ii ceri voie. E pacat de el, sa-l arunci. Mai bine il reciclezi
Vorbeste cu ea. Asa e corect. Daca o vezi reticenta sau trista sau ceva...mai bine las-o balta.
Oricum e un fel de regula nescrisa a prieteniei : fostul e intotdeauna off limits.
Dar tu faci ce vrei. Daca iti place chiar atat de mult de el incat sa merite sa o pierzi pe ea...fii cu el. Dar vorbeste cu ea inainte ca macar sa nu iti poata reprosa ca nu i-ai spus ce ai de gand
Da ..in prima faza pare ca. are un plan, sa o "raneasaca"sentimenta si odaca cu el o ve-i ranii si tu pe pietena ta, din respect pentru prieten eu nu conside ca e normal, atata timp cat acea relatie a fost bazata pe sentimente, daca este vorba de aventua e cu totul alta poveste.
Ceau.
Ai grija, ca poate intre ei sunt lucruri nerezolvate, iar fostul poate vrea doar sa te foloseasca.
Stai calma, iar la fostul ii spui asa : o sa fim impreuna daca ne cunoastem si daca o sa ne placem.
Nu fii fraiera, si nu te lasa manipulata.
Te-am tzucat si ai grija.
In primul rand stiu replica dar e fostul prietenei si sa fim seriosi acum daca ar fi caz pe moarte si pe viata ea nu cred ca ar nega daca ti-e prietena dar nu easa ca sa examinam eu una sunt de parere ca daca e fostul si nu imi are nimic de aface cu el cale buna sper orasul iubiri dar intai intreab-o fara ocolite daca mai tine la el! succes!