| ThePrincessOfTheDark a întrebat:

Deci, am implinit 14 ani si trebuie sa-mi fac buletin. Chestia e ca eu m-am decolorat(stil ombre). Multi mi-au spus ca la poza de buletin ma vor pune aia sa imi prind parul. Nu de alta dar o sa am poza aia vreo 8 ani, si nu prea vreau sa ies naspa. Imi puteti spune daca e adevarat sau nu? Va rog nu ma asaltati cu :" de ce te-ai vopsit la varsta asta?" ori " cat de superficiala sa fii sa vrei sa iesi perfect in poza?!".

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

De fapt te corectez la 18 ani il schimbi iar. Eu l-am facut la 14, l-am schimbat la 18, si acum trebuie sa il schimb parca peste vreo 2 3ani.Cel mult sa se lege politia de tine daca te legitimeaza. Ceva gen " Nu seamana poza" Si de mine se poate lega, ca nu prea mai seman cu pustanu de la 18 ani, nu de alta dar in poza aia aveam par si nu aveam barbalaughing acum sunt chelios cu barba, daca vrea sa imi fac bucata un nenea garcea, mi-o face.Asa ca ai grija laughing

| Osirius a răspuns:

Depinde de cine iti face poza. Da' oricat te-ai aranja tu, e posibil sa arati nasol oricum, ca ala/aia nu sta sa-ti faca poze ca la fotograf pana iti place tie cum arati.

| AnonymousB a răspuns:

Eu mi am decolorat parul la breton, si nu mi a zis nimic, m am dus, m am asezat, mi a facut poza si gata. Am avut parul desprins, nu mi a zis nimic tongue

| Gabitzz a răspuns:

Nu iti zice nimic, dar poate nu o sa iti placa tie cum iti iese in poza. Am o prietena care s-a dus suvitata, suvite blonde si nu i-a zis nimic.
Dar nu i-a placut ei apoi, ca i s-a parut ca are fire albelaughing