| LolNope a întrebat:

TPU! Deci, am o colega, e foarte graguta si de treaba, numai ca nu se prea spala, miroase de la ea foarte urat, nu poti sta langa ea de miros si nici nu poti sta la mai putin de 2 metri de ea(fara exagerari). A avut si paduchi care ii vedeam cum ii urcau prin cap! Noi(fetele din clasa), tinem la ea si intelegem ca nu are prea mari posibilitati financiare, dar am vrea sa ii spunem, pentru a nu ii spune altcineva, cum ar fi un profesor sau asistenta scolii.Se tunde o data la 6 luni pentru a scapa de paduchi, dar fara rezultat.Noua ne spune ca este operata, ca are rana si ca de aceea umbla mereu cu caciula(care este si aceea extraordinar de muradara), insa noi stim adevarul si de la fratii ei care sunt ca si ea.Ne este mila de ea si mai toate i-am dat haine.

Cum sa ii spunem fara sa o ranim?

Ce am putea face sa o ajutam cu aceasta problema?

Multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| PinkkRosee a răspuns:

Draga.D33a.,trebuie sa o luati usor,fara sa o jigniti, si sa-i sugerati sa incerce sa aiba grija de igiena ei.Ii spuneti ca e de gasca, doar ca se face de ras din cauza...stii tu a ce...--**Sper ca ti-am fost de folos--** >>fundisa? :d

2 răspunsuri:
| Smile_5509 a răspuns:

Avem si noi un specimen in clasa.si nu este de treaba. Puteti sa ii explicati ca se face de ras daca nu se spala.si sa ii faceti cadou un insecticid ceva impotriva paduchilor.

| Anonim543210 a răspuns:

Pai poate o sa aveti la o ora cu diriga o discutie despre igiena corporala si poate se gandeste si ea sa aiba grija sa nu fie murdara...sau ajuta'ti'o voi...