Daca intr-adevar vrei sa fii una din cele mai bune fane, trebuie sa cauti informatia pe internet si pe cea mai noua ca sa fii prima din toate. Nu astepata de la altii. Iti dau niste lincuri http://ro.wikipedia.org/wiki/Selena_Gomez http://deafanselena.sunphoto.ro/Totul_despre_Selena_Gomez
http://www.acasatv.ro/......nteze.html
Este foarte multa informatie, cauta interviuri facute de ea pe youtube, urmarestele. Sper ca te-am lamurit.
Exista google, cauta acolo ce ai nevoie si sigur vei gasi mult mai multe informatii decat iti putem da noi aici.
ElyIsa :X: Pai eu am ceva dar e ceva mai lung. sper sa-ti fie de ajutor
Am trecut prin patru ani împreună, înghesuiţi într-o clasă de la etajul 1 a unei clădiri vechi ce a învăţat material claselor I-VIII pe dinafară în timpul pe care l-a petrecut găzduind diferiţi elevi, diferiţi profesori, diferiţi directori.
În primele zile nici nu îmi trecea prin cap că acest vis frumos la care au contribuit douăzeci şi sapte de persoane – fără să punem la socoteală profii, care ne-au suportat gurile prea mari, bileţelele, neatenţia la ore sau remarcile nepoliticoase, şi personalul şcolii care ne-a fost alături, unii poate doar aduncându-ne zi de zi cosul cu cornuri si unt, ştiind că majoritatea vor ajunge pe podea sau tapet pentru pereţi, sau curaţând clasa goală după cu
ElyIsa :X: după cursuri; clasă de a cărei uşi atârnă o plăcuţa veche pe care candva scria „VIII C" – se va termina atât de curând.
Noi. 8C. Doar un grup de adolescenti pe care dacă i-ai privi cu atenţie nu a-i zice că au ceva în comun. Dar avem: prietenia; chiar dacă uneori se manifestă prin palme, certuri sau idei trăznite ce nu îi amuză deloc pe cei ce au ghinionul să fie victimele acestora.
Acum patru ani noi şi doamna dirigintă aveam un vis: sa devenim un colectiv unit. Exceptând anumite momente în care ne vine să ne luăm de păr si apoi să plecăm pe drumuri total diferite, cred că am reuşit. Am ajuns din eu, tu, el, ea doar…noi. Şi nu am fi fost aceiaşi fără profesorii ce îşi sacrifică cel puţin o oră pe săptămână să îşi petreacă timpul cu noi
ElyIsa :X: Cred că nu ar trebui menţionate orele în care primim puţină libertate şi suntem scutiţi de termeni, formule şi date care cu greu ne intră în cap; aşa că sar peste acest lucru, dar nu înainte de a adăuga ceva: „Mulţumim!". Şi mulţumim că aţi rămas între aceiaşi patru pereţi împortiva dorinţei dumneavoastră de a pleca şi de a ne uita – desigur, ştim că nu aţi putea face asta. Şi nu în ultimul rând, mulţumim pentru înţelegerea de care aţi dat dovadă, oferindu-ne note mai mari pentru a ne ajuta să ajungem la liceul dorit. Chiar dacă uneori s-a întâmplat opusul şi am fost depunctaţi pe nedrept, tot profesorii noştri rămâneţi şi veţi fi in amintirea noastră pentru totdeauna, cu bune si cu rele.
ElyIsa :X: Un mesaj pentru viitorii şi actualii elevi ai şcolii: apreciaţi munca depusa de aceşti oameni care tin la noi in ciuda faptului că nu sunt plătiţi cum trebuie continuă să predea, şi asta pentru voi, pentru a vă oferi educaţia pe care o meritaţi şi de care aveţi nevoie pentru ca mai târziu să ajungeţi unde veţi dori.
Nu pot să închei fără să îi mulţumesc doamnei diriginte care s-a străduit să ne ţină în frâu şi să scoată tot ce e mai bun din noi. Asa ca mulţumesc! Un singur lucru mai am de spus: nu sunteţi doar profesorii si diriginta noastra, ci sunteti o parte din noi, din 8C, cei ce vor fi mereu in frunte, datorită tuturor celor menţionaţi mai sus.
ElyIsa :X: Doamna profesoara sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani de ziua profesorului!
ElyIsa :X: Doamna profesoara va doresc viata lunga, fericire, sanatate si iubire!
ElyIsa :X: De-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele v-as dori "tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!" Va doresc multi multi ani fericiti!
ElyIsa :X: ceasta zi este o ocazie deosebita sa va aducem cele mai sincere si frumoase urari de bine, sanatate, prosperitate dumnevoastra care sunteti atit de drag pentru fiecare dintre noi. Va aducem cuvinte de multumire pentru munca imensa pe care o depuneti pentru noi. Chiar de va-m gresit uneori sau poate chiar mereu, si chiar daca am fost neatenti la ore, va rugam sa ne iertati.Va multumim din suflet ca ne-ati incurajat si ati avut atita rabdare cu noi. Va multimim!
ElyIsa :X: Cu ocazia zilei dumneavoastra de nastere doresc sa va urez din toata inima La Multi Ani! Sa aveti parte de multa fericire si sa vi se indeplineasca toate dorintele! Va multumesc pentru lucrurile frumoase pe care le-am invatat de la dumneavoastra, sunteti cea mai buna profesoara si ma bucur enorm ca am avut sansa de a va fi eleva!
Cu multa stima, (si te semnezi)
Hide Recent Messages (F3)
ElyIsa :X: Dragă doamna Dirigintă, au trecut mulţi ani şi simt din ce in ce mai mult că mă ataşez de dumneavoastră ca de o a doua mamă. Nu ştiu cum ar fi fost clasa aceasta dacă nu avea un conducător atât de responsabil şi drăgăstos. Sunteţi specială şi vă vrem încă 100 de ani lângă noi. La mulţi ani!
ElyIsa :X: 1.Aceasta zi este o ocazie deosebita sa va aducem cele mai sincere si frumoase urari de bine, sanatate, prosperitate dumnevoastra care sunteti atit de drag pentru fiecare dintre noi. Va aducem cuvinte de multumire pentru munca imensa pe care o depuneti pentru noi. Chiar de v-am gresit uneori sau poate chiar mereu si chiar daca am fost neatenti la ore, va rugam sa ne iertati. Va multumim din suflet ca ne-ati incurajat si ati avut atata rabdare cu noi. Va multimim!
2.Doamna profesoara sa aveti parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La multi ani!
3.De ziua dumneavoastra va doresc un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani, si un sincer la multi ani!
ElyIsa :X is typing...
ElyIsa :X: 4.De ziua dumneavoastra va doresc la multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poat-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!
5.Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie.
La Multi Ani!
6.Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. La Multi Ani!
ElyIsa :X: 5. Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie.
La Multi Ani!
6.Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. La Multi Ani!
ElyIsa :X: 7.Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La Multi Ani!
8. Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!
ElyIsa :X: 9.De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi! La Multi Ani!
10.Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios,
Priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.
La Multi Ani!
ElyIsa :X: 11.Cand iti numeri anii, numara mai intai zambetele, nu lacrimile si lasa speranta sa iti lumineze calea pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, Viata va fi mai buna. Traieste-ti viata cu bucurie, nu cu tristete, iar optimismul iti va fi alaturi intotdeauna. In rugaciunile mele imi doresc sa fii Binecuvantata si fericita, de ziua ta si intotdeauna! La multi ani!
ElyIsa :X: 12.Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositi pe drum. O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate. Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple, deci simplu, dar din suflet LA MULTI ANI!
13.Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
ElyIsa :X: 14.Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!
15.Din toata inima va urez sa aveti drumul vietii presarat cu flori si luminat de soare si stele, iar sanatatea, fericirea si implinirile sa va iasa in cale pe tot acest drum! LA MULTI ANI!
ElyIsa :X: Dragă doamna Dirigintă, au trecut mulţi ani şi simt din ce in ce mai mult că mă ataşez de dumneavoastră ca de o a doua mamă. Nu ştiu cum ar fi fost clasa aceasta dacă nu avea un conducător atât de responsabil şi drăgăstos. Sunteţi specială şi vă vrem încă 100 de ani lângă noi. La mulţi ani!
1.Va dorim o zi minunata si un an incununat de succes. La multi ani!
2.Va dorim o zi minunata, un an memorabil si succes in tot ce faceti. La multi ani!
3.Va dorim ca ziua ta sa fie la fel de speciala ca si dvs. La multi ani!
4. Sper ca ziua dvs sa va aduca multe motive de a sarbatori. La Multi Ani!
5.Va dorim indeplinirea tuturor dorintelor. La Multi Ani Fericiti!
6. Sper ca astazi sa fie un inceput minunat al unui an plin de realizari. La multi ani!
7. Cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an fantastic. La multi ani!
8. Apreciem foarte mult dedicatia si contributia dumneavoastra pentru succesul nostru. Va dorim succes si La Multi Ani!
9.Va urez ca toate dorintele tale sa se implineasca. Meritati tot ce e mai bun!
10.La Multi Ani unei persoane deosebite care ne ajuta in fiecare zi. Sa te bucuri de aceasta zi la fel de mult cum ne bucuram noi ca faci parte din clasa noastra!
11.La Multi Ani unui membru deosebit al echipei noastre!
12.In aceasta zi speciala, iti transmit un sincer La Multi Ani! Iti doresc sa ai o viata plina de lucruri bune.
13.Fiecare zi este mai frumoasa invatand cu oameni ca dvs. Va multumesc si va urez un sincer La Multi Ani!
14. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!
15. Sper ca ziua de nastere sa fie inceputul minunat al unui an plin de realizari. La multi ani!
16.Iti urez ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani, sanatate si multe realizari!
17.Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La multi ani!
18.De ziua ta, cele mai mari dorinte sa devina realitate. La multi ani unei diriginte exemplare!
19.Din suflet va urez un sincer la multi ani, multa sanatate si tot ceea ce va doriti sa se implineasca. La Multi Ani si toate cele bune!
20.Petalele pe care le-ai adunat in floarea vietii tale, lasa-le astazi sa se uneasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele!
anonim_4396 întreabă:
Ziiziii întreabă: