1. Nu inteleg de ce trebuia sa le luati voi baietilor ceva de 1 martie cand noi baietii trebuie sa va dam de 1 si 8 martie martisoare si flori.
2. La faza cu banii se mai trezeste cate una/unu sa mai comenteze ca ii prea mult si din astea.
3. Nu trebuia sa le povestesti despre porblemele din familie, stii cum is unii in ziua de azi.
4. Daca ai batuto in incinta scolii s-o dus la diriga si eu spus, atunci diriga poate s-o fi suparat si ti-o fi comentat ceva, dar daca ai batut-o in afara scolii nu vad de ce ar avea ceva diriga cu tine din moment ce bataia nu o avut loc in scoala/liceu.
La fel si cu chiulu vrem sa chiulim toti cativa se intorc inapoi la ore ca sa nu faca absente. Acuma daca as fi in locul tau eu m-as transfera in alta clasa sau liceu, sau pur si simplu nu as mai vorbi cu ele.
Uneori prietenii te mai si barfesc,adica si eu am patit asa. Dar astia nu prea sunt prieteni. Eu am reusit pe prietena mea s-o schimb s-o fac sa nu ma mai barfeasca pemine, de rrestul nu ma intereseaza, dar ai grija cui ii spui despre problemele tale, mai ales ca esti noua. Fao pe prietena ta sa inteleaga ca nu e bine sa barfeasca. Ori sunteti prietene adevarate ori doar prietene, fara strambe
Andrei67y5 întreabă: