Ramai cu prietena ta, v-ati impacat asta inseamna ca va iubiti, nu le mai dati satisfactia celor din jur sa va desparta
Buna! Daca te-ai impacat cu fosta inseamna ca ea te-a iubit si te iubeste si in preznet, si atunci cand voi erati certati. Dar ceea ce ai facut tu [i-ai zis unei fete sa se lege de ea] a durut-o si o inteleg si este foarte urat din partea ta. Puteai sa vorbesti tu cu ea, nu sa pui pe cineva cred ca asta a deranjat-o. Eu spun sa ramai cu ea mai ales ca o cunosti foarte bine, va iubiti de mult timp. Cred ca acele 2 fete sunt doar invidioase ca v-ati impacat inapoi. Prietena ta nu incearca sa te desparta prea tar de ele, doar e putin geloasa pentru ca...na, asa sunt fetele si o inteleg perfect. Ramai cu ea si va fi bine si incearca sa nu o faci geloasa cu cele 2 prietene. Stai mai mult cu ea chiar si atunci cand stai cu celelalte prietene, fa-o sa inteleaga ca o iubesti doar pe ea si vorbeste cu ea despre asta.
O zi buna!
Nu te lua dupa prietenele tale. Pot chiar ele ar fi alea geloase. Nu stiu, incearca sa faci ce vrei tu, nu te lua dupa nimeni. Asuma-ti respinsabilitati.
Esti prietena cu o fata, si v-ati iubit...CE? (suna gresit), lasand totul la o parte, eu cred ca fata asta isi batea joc de tine, sau poate ca nu, oricum s-a comportat urat cu tine, asa ca eu cred ca trebuie sa o lasi mai moale. Fa ce iti spune inima.
Funda?