anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Deci am o nelamurire, sunt cumva prietena cu un baiat, dar din un anume motiv nu am mai vrut sa ma uit a story urile lui.Acum am vazut ca nici el nu se mai uita la ale mele. Aveti vreo idee de ce face asa? Adica lui nu prea ar trebui sa il intereseze daca ma uit sau nu la story urile lui.In plus nici macar nu locuieste in orasul in care locuiesc eu. Ceea ce vreau sa zic este ca nu suntem tipul ala de prieteni care ies in fiecare zi.Ne vedem doar vara.Nu stiu daca aveti vreo idee de ce face asa dar am vrut sa intreb pe cineva(si nu imi spuneti sa il intreb pe el pentru ca nu o sa o fac pentru ca noi nu prea vorbim).

2 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Poate ți se pare, dacă asta nu s-a întâmplat in repetate rânduri. Dacă da, poate vrea sa faca pur și simplu ambiție. A remarcat ca nu te mai uiti la story urile lui și l-a deranjat cumva. Chiar daca vei întreba pe cineva, crezi ca nu ii va spune? Oare cine știe in afara de el și de tine ca nu îți deschide story urile? laughing În fine. Încearcă sa i le deschizi de acum, sa vezi daca face și el la fel.

| VoidEternal a răspuns:

Adica pe el nu ar trebui sa il intereseze daca te uiti la postarile lui, nici pe tine nu prea ar trebui sa te intereseze daca el se uita la postarile tale.

Daca tu nu il urmaresti, el de ce ar trebui sa o faca?