| Lucylucia45 a întrebat:

Deci am o poveste cam luuunga... sper sa rabdati până la sfarsit. Asa, anul trecut cand intrasem in clasa 5 erau toti colegi noi (majoritatea). Erau 2 fete care mi se pareau de treaba. Insa..nu sunt de loc. Ce s-a intamplat? Pai, pe la inceputul anului o fata (nu ii voi spune numele) ne-a numit pe toate fetele: urate, proaste etc. insa ea nu vrea sa recunoasca. A mai trecut timp de atunci si s-au intamplat mai multe chestii cu ea. Apoi, ieri ma scriam cu o fata cum ca nu-mi place de ea imi spuneam ce face fata aia si ea nu crede deloc, imi zice ca e o fata de treaba. Dar apoi ea i-a trimis mesajul fetei pe care o urasc. Deci, eram intr-o stare de rahat(scuza-ti cuvantul :/ ). Adica mno. aveam eu incredere in ea. Mi-a spus ca a trimis mesajul meu ca sa ne putem inprieteni. In fine, problema e ca maine la scoala i stiu sigur ca o sa ne certam, iar eu nu vreau asa ceva ca sunt timida si cand cineva tipa la mine incep a plange rau de tot sad sad Si de exemplu ea o sa-mi spuna: Hey, nu credeam ca o sa vii azi la scoala chestii de genu. ce s-ai raspund? Ceva mai, nici nu stiu cum sa zic chestii de genu cum ca Hey, X nici eu...etc. sper ca ati inteles. Spuneti-mi va rog replici care sa i le spun, ca ma enerveaza rau de tot happy
Va rog seriozitate!
Dau si funda celui mai bun raspuns! :*
P.S: sper ca am pus-o la categoria potrivita

Răspuns Câştigător
| Andreeauta a răspuns:

Deci primul pas este sa o ignori. Și dacă te mai calcă mult pe coada începe și tu sa tipi la ea. Așa eram și eu înainte și mă enerva o fata pana am țipat și eu la ea și a înțeles că nu-i de gluma cu mine chiar dacă sunt mai timida
Intre timp poate o sa mai planifice câte și mai câte împotriva ta dar nu le baga înseamnă. Oamenii de genul ăsta se numesc IPOCRITI și ni trebuie băgați în seama
Succes!
Funda?

2 răspunsuri:
| V1P3RUL a răspuns:

Ignorale. Daca continua in continuare poți le zici la diriginta ta. Daca tot continua adunati-va toți prietenii și vorbiți. Fiți împotriva lor.

| Andreeauta a răspuns:

Mersi de Funda