Buna, angel!
Poate ca glumea in continuare. Asa ca, mai bine astepti pana la scoala sa vezi daca el chiar o sa te sarute. Cum ai zis si tu, nu e bine sa pici de proasta inainte sa stii ce se intampla cu adevarat. O fi facut si el o gluma "mai serioasa" ca sa te vada cum vei reactiona, dar cred ca nu ese nimic serios.
Succes!
Salut!
Asteptam eu o intrebare de genul acestuia de mult timp! E mai mare ca tine dai un mesaj gen -Eu nu te-am iubit trebuie sa intelegi asta, Scuza-ma ca ti-o spun pe fata dar trebuie sa intelegi, eu nu pot fi cu cineva din obligatie. Scuze ca te-am ranit.- Gata! Apesi "Send" si astepti sa-mi zici ce-ti zice printr-un mesaj pe TPU! Bafta!
Buna angel
Daca ii spui printrun SMS sau la telefon ii vei da impresia ca nu ai destul curaj sa ii marturisesti acest fapt. Cel mai bine e sa vorbiti deschis fata in fata. Incearca sa ii spui ca tu glumeai si ca nu stiai ca el vorbea serios. Spune-i totusi ca,puteti incerca sa vedeti cum merge, iar daca nu o sa mearga ramaneti prieteni. Important e sa ii spui raspicat si sa ii explici astfel incat sa nu sufere. Poate ca nu o sa ii cada prea bine pe moment, insa timpul va rezolva situatia. Daca mai apare vreo problema sau ai vreo nelamurire trimite-mi un mesaj si iti raspund cu drag
Bafta :*
OanaGreen si eu m-am gandit la asta: SA ii zic fata in fata dar dupa aia daca el glumea tot eu o sa pic de proasta ca l-am crezut Mai bine ar fi sa astept pana la scoala... Sau... ce zici?
Buna, angel!
Poate ca glumea in continuare. Asa ca, mai bine astepti pana la scoala sa vezi daca el chiar o sa te sarute. Cum ai zis si tu, nu e bine sa pici de proasta inainte sa stii ce se intampla cu adevarat. O fi facut si el o gluma "mai serioasa" ca sa te vada cum vei reactiona, dar cred ca nu ese nimic serios.
O zi buna!