Sincer, un sfat al meu e sa nu faci ce face altul si sa nu te schimbi,sa nu iti schimbi personalitatea doar ca sa fii ca altul sau eu stiu ca sa te integrezi sau mai stiu eu ce!
Sincer cu bataia... Nu stiu ce sa zuc,daca nu e necoie, eu zuc ca cel mai bine ar fi sa eviti, cel mairau caz ca suni la politie...
Iar daca chiar vrei sa inveti ceva bataie, ai putea sa te inscrii la karate ceva!
Zic si eu nu stiu, asta as face eu, parerea mea
Salut Anette. Ești neobișnuită, n-am mai văzut cazuri în care fata să vrea să bată. Eu sunt de părerea că dacă omul își dorește ceva, atunci el face orice ca să obțină ceea ce vrea. Găsește vreo secție de lupte cum ar fi taek-won-doo, karate, box, judo, kickboxing, etc. Azi sunt atâtea arte marțiale și...bineînțeles că pe stradă nu le folosești, pentru că suntem oameni civilizați, nu vandali, dar în schimb vei participa la competiții, vei putea da în nas cu piciorul, va fi tare distractiv și îți vei putea ține controlul, dar referitor la prietenele tale, străduie-te să nu te i-ai de capul cuiva. Adică fii așa cum ești și ocupă-te cu ceea ce-ți place. Asta e )).
Mulțumesc pentru răspuns dar digur n-o să se lipească nimic de mine la cursuri. O să mă rezum doar la defensiva mea de apărare dacă nu pot să mă lupt... cam asta e decizia mea.