| TaraXdd a întrebat:

Deci asa avea si eu o mica problema...deci eu sunt obsedata cu ingrasatul...am 13 ani, 1.56 si 41 kg. Faza este ca aveam 48.8 kg si am mai slabit.Toti imi spun asta(ca am slabit rau si chestiichatterbox), dar eu ma simt grasa si nu stiu ce sa facsad. Care ar fi greutatea mea ideala?

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Greutatea ta ideala este de 44-45 de kilograme. La 41 de kilograme esti prea slaba si arati bolnava. Daca ti se pare ca esti grasa (desi esti subnutrita), inseamna ca ai o problema psihologica si ar trebui sa mergi la psiholog inainte sa se transforme in boala psihica. In plus, trebuie sa incerci sa iei in greutate 3-4 kilograme cat mai repede, fiindca la varsta ta subnutritia duce la probleme grave (lipsa cresterii in inaltime, lipsa maturizarii organelor genitale si infertilitate)

| AannA a răspuns:

Hey!happy Pai si eu am tot 13 ani, in vara fac 14 si vreau sa-ti zic ca am tot 48 kg, sincer greutatea pentru 13 ani ar fi in jur de 45-46 kg, dar heyy! nu stica cateva kg in plus chiar asa rau, nu?laughing Ceea ce vroiam sa spun este ca eu sunt mia pitica de inaltime si la mine greutatea se pune mai mult pe coapse ceea ce nu e foarte grav pentru ca de acolo o dau jos imediatlaughingConteaza foarte mult com te dezvolti tu si cum cresti tu.Mie una mi-se pare ca ai slabit mult si te apreciez pentru asta.Crede-ma chiar daca nu te vad, ma vad pe mine si stiu ca poate poti sa mai pui putin pe tinelaughingNu trebuie sa fi complexata, nu esti grasa!>big grin