anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Deci,astazi,sora mai mare a plecat la o prietena. Si eu dormeam,asa ca a profitat de ocazie,si mi-a luat blugii. Unde mai pun ca blugii ii cumparasem abia ieri. Si eu, i-am luat pe ai ei(3 perechi) si am luat si o foarfeca si i-am facut bucatele. Problema este ca nu stiu unde sa ascund celelalte haine de ea. Pentru ca o sa iasa o paruiala de zile mari cand o sa soseasca. laughing Dar totusi,am dreptate. Doar ea e mai grasa ca mine,si blugii nu o sa mai vina bine pe mine. E o scuza buna,nu? Pentru ca o sa vina si mama si tata acasa,peste 2-3 h. laughing Deci...ce as putea sa fac? Pentru ca ar fi in stare sa imi bage hainele in sac si sa mi le duca la vreo groapa de gunoi.

1 răspuns:
| thegatekeeper a răspuns:

Stiu ca nu iti va conveni raspunsul meu, insa parerea mea este ca ai exagerat destul de mult prin gestul tau de 'razbunare'. Ea doar ti-a luat o pereche de blugi, iar tu i-ai distrus 3. Unde mai pui ca nici nu aveai de unde sa stii daca se vor largi sau nu dupa ce i-a purtat. Eu zic ca a fost destul de necugetat din partea ta sa reactionezi asa, la nervi. Acum faptul este consumat si nu ai decat sa scapi de 'dovezi', dar cu siguranta ca ea va observa lipsa acestora si isi va da repede seama ce s-ar fi putut intampla cu ei. Nu ai decat sa iti ceri scuze si eventual sa te revansezi fata de ea intr-un fel sau altul si sa suporti consecintele dupa ce vor afla si parintii tai. Iar data viitoare eu as zice sa incerci sa fii ceva mai toleranta si sa o rogi sa nu iti mai ia lucrurile fara sa te intrebe, fara sa reactionezi asa cum s-a intamplat acum.