| LanaDelRayFan a întrebat:

Deci azi am fost intr.o excursie cu clasa mea (sunt clasa a 7-a ). Si acolo au fost si baietii de care imi plac. Faza e ca unul dintre ei, Marian, cred ca ma place, fiindca s.a purtat dragut cu mine, a stat in poala mea laughing, cand ne.am plimbat prin padure, m.am împiedicat si el m.a ridicat. Sau cand am vazut o soparla, m.am speriat si m-a luat in brate. love struck laughing
In schimb, celalat baiat, Alex, s.a dus in padure cu cea mai buna prietena a mea, Catalina. Dar ea nu stie ca.l plac pe Alex.
Oricum, am facut multe glume cu Alex si se uita insistent la mine.
Deci ce sa cred? Marian ma place? Nu prea vorbim pe facebook. Dar Alex?

5 răspunsuri:
| Voidwithin a răspuns:

Saraca soparla ai speriat-o. Oricum cred ca Marian te place dar e posibil si Alex nu ai de unde sa stii.

| SimonaQs a răspuns:

Cred ca ar merge mai bine cu Marian laughing)

| IngerCazator a răspuns:

Intrebare: De ce sau dus in padure? sa faca harlem shake laughing
Lasand gluma la o parte, s-ar putea sa te placa Marian daca sa purtat dragut cu tine... Incearca sa vb cu el happy

| EAlice a răspuns:

Poi acum noi, cei care raspundem aici, nu putem sti ce e in mintea lor, iti dai seaman laughing. Insa, tu trebuie sa te decizi care iti place, Marian, sau Alex. (cu amandori nu merge, crede-ma ). Daca iti place, asigurate, ca nu e cu cineva, epntru a nu intra intre ei si a strica vreo relatie. Daca e singur, date usor pe langa el, zambeste-i, poartate dragut,. daca vezi ca si el face aceleasi lucruri, e usor sa iti dai seama daca te place prin felul lui de a fi. Insa tine minte, doar pentru ca un baiat se poarta frumos cu o fata, asta nu inseamna neaparat ca o iubeste, poate sa o faca din politete. Iri spun asta, pentru a nu face vreo gafa. Ai putea, sa comunici mai mult cu el, si sa aveti ceva subiecte de discutii, chesti. Succes!

| Teleshpenker a răspuns:

Hmmmmm...in primul rand, cred ca dragostea la varsta asa e o chestie adorabila ^^
In al 2-lea rand...hmmmmm...probabil ai o atractie mai mare pentru Marian acum datorita celor intamplate,dar nu te lasa pacalita de asta,poate inima vrea altceva sau situatia se va schimba intre timp. Daca vrei sa pastrezi o distanta de dragul sigurantei intre Catalina si Alex ar trebui sa o tii pe Catalina pe langa tine,sa i capeti increderea si ea pe a ta,astfel i vei putea spune si la o eentuala interventie a unei persoane care se baga intre tine si unul sintre baieti,prietena ta te va ajuta.
Eu zic sa tii legatura cu ambii baieti, astfel vei avea timp sa decizi, sa incerci sa-i faci si pe ei sa se apropie, chiar imprieteneasca, astfel daca amandoi au o atractie pentru tine cand vei face marea alegere celalalt nu se va supara si va intelege situatie.

Sper ac te-am ajutat ^^