| FataCuBuff a întrebat:

deci azii m-am certat cu unu de la a5a si mi-a zis baietii aia cu care m-am certat ca o colega de la mine din clasa ia pus sa ma bata si apoii cand i-am zis aleia nu a recunoscut si apoii ma injuart ala si i-am infipt mana in gat si i-am facut o rana o zgarieturawinking ce sa fac TPU sa o iert pe fata aia sau nu sau sa vb k ea ce sa fac cine imi zice funda+vot...

Răspuns Câştigător
| alexu77 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu ea, mai dai o sansa. dupa mine toti meritam o sansa.dar gandeste-te ca poate acea fata chiar nu le-a zis nimic. poate baietii aia au inventat asta doar sa te certi cu ea sau sa iti faca belele.

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Stai de vorbă cu ea şi vezi dacă ea apus pe respectivi să se ia de tine.Află motivul.Sau pune un prieten comun să întrebe pe cei care au vrut să te bată cine i-a pus. Apoi acţionezi în cunoştinţă de cauză.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Iart-o si nu mai apela la violenta.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,acum depinde de tine, dar eu zic ca nu e bine sa mai stai in preajma ei daca a facut asa ceva, doar salut-o atat poarta-te cu indiferenta, stii ca cel mai mult doare indiferenta!

| rekinu94 a răspuns:

Deci ca sfat iti dau sa... Il pui pe baiatu ala fata in fata cu fata accea ca sa vezi care minte. Dupa ce afli sa o intrebi sau sa il intrebi acum depinde cine minte..." De ce ai vrut sa ma bati? Care e problema ta? De ce nai venit sa-mi spui tu mie ca ai treaba cu mine?, De ce nu putem rezolva si altfel? Doar la bataie ti-o stat capu? " in fine ceva de genu asta.Nu merita sa te certi cu nimeni sau mai bine zis sa te bati cu nimeni, nu lua in seama nimic si las-o balta pentru ca asa pari mai destept si cred ca esti mai destept ca de nu erai o bateai de mult. Astept funda

| cosminnic121 a răspuns:

Depinde daca se merita daca consideri ca nu e asa de grav iarto insa mai las-o cateva zile pentru ca apoi o va face iar pe motiv ca stie ca ai sa o iertibig grin funda?