| EllenaEll a întrebat:

TPU! Deci, daca de la hipoglicemie se lesina, o persoana cu 87 kg si 1.65 m inaltime, cate zile ar trebui sa nu manance ca sa aiba o glicemie atat de scazuta incat sa fie cazul unui lesin? Inainte sa trageti concluzii pripite, vreau sa marturisesc ca nu este vorba despre mine si ca nu vreau sa lesin. Doamne fereste! Sunt doar foarte curioasa de asta. Lesinul mi se pare un lucru atat de interesant. Ati putea sa imi mai scrieti si cauzele lesinului, prevenirea acestuia si modalitati de a lesina? Din nou, sa nu credeti prostii laughing
Multumesc anticipat!! :*:*:*

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e chiar asa, nu orice organism se comporta la fel. poti sa mori de foame la propriu si organismul sa nu cedeze din cauza glicemiei. In special persoanele cu diabet au aceste probleme.

| ErickEmil a răspuns:

Dumnezo stie, si eu acum vreo 6 luni am lesinat fara motiv in timp ce imi pregateam sa mananc carnati (unul din factori poate fi ca m-am taiat la deget cand taiam carnati), exista 1000 de motive din care poti lesina. orice in exces poate aduce la lesin (sau in minus) eu cred ca am cam exagerat cu computerul de aceea, nu dormeam decat care 5 ore pe noapte alea fiind dimineata nu noapte. toate astea se aduna big grin nu poti sa previi lesinul, la un momentdat organismul va avea nevoie de o pauza chiar daca tu vrei sau nu big grin

Întrebări similare