| Marisaaaa a întrebat:

Deci eu am 12 ani, in clasa mea sunt multe cupluri, dar eu nu sunt așa. Da trebuie sa recunosc ma mai uit după câte un băiat, dar nu ma dau in vânt după el. Eu ma joc cu păpușile la vârsta asta. Mie mi se pare ca la vârsta asta ești prea tânăr pentru o relația. Dar frățiorul meu are 6 ani și sa sărutat pe obrăjori cu o fetița. Oare e normal sa ma joc cu păpușile și sa nu îmi placa de nici un băiat. P.S: Dau Fundoi mare cât voi!

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

E perfect normal sa te joci cu papusile. Entuziasmul pentru joaca o sa-ti scada odata cu inaintarea in varsta si e pacat sa nu profiti de timpul asta. Timp de iubit o sa ai toata viata, dar cu perioada copilariei-pubertatea nu te mai intalnesti niciodata.

3 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

E normal sa te joci cu papusile si nu te mai uita dupa altii.

| Horusss a răspuns:

Lasa-ma sa te felicit pentru ca ai un comportament absolut normal pentru varsta ta, la 12 ani nu trebuie sa iti arda de relatii, traieste-ti copilaria ca este una din cele mai frumoase perioade a vietii.

| Cristina47hdg a răspuns:

Da, e perfect normal. Copiii din ziua de azi sunt complet stricati. Mai asteapta pana sa ai o relatie. Cat despre jucatul cu papusile daca iti place fa-o.