| Andra4862 a întrebat:

Buna TPU! Deci eu am fost plecată din localitate pentru o saptamana și nu am fost la școală. Le-am zis câtorva colege ca nu vin ca sunt plecată, dar nu la toti. Azi ma trezesc ca și eu si mama am primit mesaje de sănătate de la profesori și părinții altor copii. Mi-am întrebat prietenele ce s-a întâmplat și ele au zis ca o colega cu care nu prea ma inteleg a zis la toată lumea ca sunt răcită și în acest moment imi vine sa ma duc la ea la bloc și să o omor, dar stiu ca nu e bine să fac asta. La școală merg abia de mâine. Ce pot face în situația asta?

Răspuns Câştigător
| PpyuiCornelyaa a răspuns:

Nu cred că e ceva rău că o zis că ești răcită, dar poți merge săi spui dirigintei tale sau dirig depinde ce ai că ai fost plecata. In mod normal diriginții ar trebui sa știe în mod normal. Acum treabă cu fata aia o poți lămuri tu și să le spui celorlalți că nu a înțeles și că tu ai fost plecată. Nu pune la suflet și nu fa din asta o drama. Crede-mă știu din propria experiență.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Parintii tai aveau obligatia sa informeze scoala de absenta ta pentru o saptamana si cum nu au facut-o, s-a presupus ca esti bolnav, dar cum nu ai dus scutire medicala s-ar putea sa ai probleme.
Parintii tai nu au facut ceea ce era corect sa faca, asadar te poti alege cu nota scazuta la purtare, fiindca ai acumulat 35-40 de absente la orele din saptamana cand ai lipsit.
Parintii tai trebuie sa mearga la scoala, sa vorbeasca cu diriginta ta, pentru a lamuri situatia.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cam exagerata intentia, pentru un gest atat de marunt.Cine e colega mai exact? Era ea de serviciu ni acea zi si trebuia sa anunte cine lipseste plus motivele? Mama ta o poate suna pe diriginta sa-i explice adevarul, nu e nicio tragedie.

| Andra4862 explică (pentru dullcat):

Nu era de serviciu, era o colega mai băgăcioasa...

| dullcat a răspuns (pentru Andra4862):

Atunci spune-i sa nu-si mai bage nasul, fiindca a tras concluzia gresita si nu-i de bun simt.