| burymeatmakeoutcreek a întrebat:

Deci, eu am o prietena care e lesbi, o suport pentru ca si eu fac parte din comunitate, sunt asexuala (cautati pede google daca nu stiti ce inseamna) dar faza e ca, eu cred ca ii place de mine, nu incerc sa fiu ca fetele alea care zic asta ca sa ceara atentie dar eu sunt efectiv asexuala si nu imi place de nimeni (am incercat sa ma si fortez sa imi placa de cineva dar nu reusesc). Nu stiu ce sa fac, cum sa ma comport. Ajutorhappy

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci problema ta este ca esti tu asexuala sau ca prietena ta este lesbi?
Legat de tine, nu este problema, poate esti la etapa la care inca te cunosti pe tine.
Iti garantez eu 100% ca atunci cand o sa vina persoana potrivita (baiat) o sa te indragostesti de aceas persoana fara sa vrei. Aceste lucruri nu se forteaza... uneori apar fara sa vrei, cand te astepti mai putin. Si acele momente sunt si cele mai bune. Asa ca legat de partea asta, sa nu iti faci griji. Si nu iti mai da o denumire, automat cat te cataloghezi singura incepi sa te simti altfel, mai diferita, mai speciala. Nu mai face asta. Tu esti tu, o persoana unica fata de restul, dar in acelasi timp suntem oameni toti si toti suntem conectati cumva intre noi. Cum am spus, cand o sa fie momentul, o sa fie.

Legat de prietena ta, eh, este doar prietena tu. Tu ramai prietena cu ea ca pana acum daca vrei si atat. Ii spui din start ca nu ai vrea sa ai o relatie cu ea. Poate chiar si ea, este la perioada in care se dezvolta si incepe sa se cunoasca, deci nu este problema.
Si ceva imi zice ca aveti mai putin de 18 ani amandoua. Acel ceva care imi zice si ca totul o sa fie cum am scris la inceput ^_^.

Zi faina sa ai!

| Dana2103 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Stai putin. Ai plecat de la premiza ca ea trebuie sa fie cu un baiat. La fel de bine poate fi cu o fata, alta fata sau singura.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Dana2103):

Avand in vedere ca (,) contextul era despre prietena ei lesbi si ea care a incercat sa se forteze sa placa pe cineva, pentru a nu sugera ca este vorba strict despre o fata in "persoana potrivita" am sugeral in paranteza si un baiat.

Nu am plecat de la premiza unui baiat, dar oricum iti multumesc de observatie.

| burymeatmakeoutcreek explică (pentru DoarBogdan):

Buna! Am revenit dupa aproape 2 ani. Ai avut dreptate, mi-am gasit o persoana care m-a facut sa imi schimb perspectiva asupra acestui,, spectrum". Inca sunt asexuala, nu simt atractie sexuala dar sunt fericita cu un baiat foarte dragutwinking

9 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ce vârstă ai?

| goguPatent a răspuns:

Ai sa mai cresti si nu o sa mai fii asexuala.

| Dana2103 a răspuns:

Poate esti demisexuala, nu faci ceva pana nu te indragostesti.

| WorkaholicAesthetic a răspuns:

Daca ea iti spune ca iti place de tine, pur si simplu explica-i in mod politicos ceea ce simti. O sa fie ok! You're both valid!