| CristianoRonaldo22 a întrebat:

Deci eu nu inteleg fetele astea.Acum o saptamana am scapat de o fata care ma placea si dupa trei zile vine alta:pe mess numa:ce faci?, cand vii de afara?, vii afara?, de ce nu mai vorbesti cu mine te-ai suparat? chesti din astea.Eu nu o plac pentru ca e grasa, mica si urata si are niste ochi urati rau. Ti-e frica sa te uiti in ochii ei.Eu pe mess nu ii raspund si apoi zice te-ai suparat pe mine? si apoi ii zic sa ma lase naiba in pace ca e obsedata si enervanta si alte chestii urate...
Vreau sfaturi cum pot scapa de ea.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Didi908 a răspuns:

O poti face geloasa! date la o alta fata iar daca nu intelege vorbeste cu ea si explica-i cu nu-ti place de ea si sa isi caute alt baiat ca isi pierde timpul daca sta numai dupa tine!

4 răspunsuri:
| PatyKan a răspuns:

Explica-i frumos ca nu iti doresti sa fi cu nimeni in momentul asta, ca ai mult de invatat [motiv pentru care nu iesi afara laughing ] si ca vrei sa te lase in pace. Daca nu intelege, fa sa apari mereu decontectat pentru ea sau da-i ignor. happy

| unconnected a răspuns:

Bucura-te ca ai multe admiratoare...Roiesc fetele in jurul taulaughing
Cel mai bine ar fi sa nu o mai bagi in seama.Asa o sa-i treaca in catva timp. Oricum in clasa a5a nu se poate numi dragostelaughing

| Handrei a răspuns:

Spray cu piper. puff puff si grasele urate dispar pentru totdeauna.intra aici si comanda-l acum! http://www.military-shop.ro/......ralizante/

| CristianoRonaldo22 explică:

Am uitat sa mentionez ca sunt clasa a 6-a si ea a 5-a