| cami13 a întrebat:

Deci eu stau cu un baiat de aproape 3 saptamani si nu sunt chiar asa sigura ca ma iubeste. El mi-a zis ca da dar nu stiu ce sa cred. Sunt unele probleme pentru ca el sta la oras si eu la tara. El are 14 ani şi eu am 13. Ne vedem decat sambata si duminica. Vorbim pe Facebook in fiecare seara dar parca nu prea avem ce sa vorbim. Eu chiar tin la el. Ma puteti ajuta cumva va rog? Dau funda!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Si la oras si la tara se iubeste la fel. Atunci cand nu ai ce discuta cu o persoana inseamna ca nu ai nimic in comun, decat atractia fizica. Nu este suficient pentru o relatie serioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubareala juvenila, nu cred ca ati ajuns apogeul varstei la care sa va dati seama ce inseamna aia dragoste, sa nu te superi ca te musc laughing, eu zic sa-ti continui relatia asa cum este, o relatie de amicitie

| roxyjid a răspuns:

Nu clar nu te iubeste daca te cunoaste de putin timp si sunteti impreuna de doar 3 saptamani, trebuie timp sa iubesti pe cineva cu adevarat, pur si simplu trebuie sa ii acorzi timp, e sigur ca te place mult, si mereu iubirea adevarata se castiga in timp.Nici tu nu il iubesti, ai mentionat ca ti la el, si el la tine, dar da relatiei timp pentru iubire.