anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.
Deci, îmi place de un băiat de 18 ani, eu având aproape 14.
Acesta mi-a zis ca ma place, dar are un frate mai mic, cam de vârsta mea, care zice ca acesta doar vrea sa își bata joc de mine și ca nu ma place. Am uitat sa precizez ca fratele lui mai mic ma place, chiar mi-a zis asta...
Sincer, când mi-a zis ca ma place înapoi, am fost doar noi doi, adică n-a mai văzut nimeni și înainte sa ii mărturisesc m-a complimentat de multe ori, zicandu-mi ca sunt frumoasa.
Stiu ca ii absurd și ca "crushul" meu e mai mare decât mine, dar chiar nu știu ce sa fac, pe cine sa cred.Baiatul respectiv se comporta foarte frumos, nu m-a jignit niciodată.
Nu știu ce sa cred... sad un sfat m-ar ajuta foarte mult.

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu stii ce sa faci... in ce sens? Te-a pus cineva sa alegi? Indiferent ce decizie o sa faci o sa iti influenteze restul vietii tale? Daca zicem acum, sa alegi unul dintre cei doi, ce o sa faci? O sa fii "prietena" lor si atat? Asa simplu?

Deci care este problema ta mai exact?

Nu stii ce sa crezi, nimeni nu stie. Poate te place si cel mare, poate nu. Tu continua sa faci ce faceai si pana acum, nu te stresa asa mult din aceste lucruri. Cred ca ai auzit deja replica cum ca o sa vina si timpul pentru astfel de lucruri, de multe ori. La fel imi ziceau si mie laughing Si... ca sa vezi, ca aveau dreptate.

| LPCTSTR a răspuns:

Stai in banca ta si lasa iubiteii la 14 ani ca habar n-ai ce-i iubirea, priceput? La 14 ani sa nu-ti mai stea mintea de la scoala, nu la hăndrălăi, ca nu handralaii iti aduc painea pe masa pe viitor, ci educatia ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai grijă să nu fie un plan pus la cale de cei 2, ca să te cucerească să le cazi în "plasă", adică să se distreze cu tine un timp, apoi să te arunce ca pe o cârpă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Simplu. Niciunul.

| Dana2103 a răspuns:

Baietii mari se comporta frumos cu tine fiindca stiu sa si urmareasca foarte bine interesele. Ei nu mai sunt ca la varsta ta, sa se indrgosteasca asa de usor si sa viseze la nunta. Eu zic sa ti revii cu picioarele pe pamant. Oamenii nu sunt ceea ce par a fi.

| Michaeel a răspuns:

Dacă el are 18 ani lui ii sta de fete mari de vârstă lui nu de prunc de 14 ani... Poate ca te complimenteaza și alte procari dar la 18 lui ii sta numai de prostii și vrea doar sa te folosească. Ești prea mica, lasă amorelile pentru când mai crești ca ai destul timp!