| denys155 a întrebat:

Deci,imi place multbde o fată cu care aș vrea sănfiu impreună dar nu știu dacă ea vrea. Noi am mai vorbit, sunt cu ea in clasă dar mie rușine să o intreb dacă vrea să fim impreună. Vă rog ajutațimă

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Salut! Poti incepe prin a fi apropiat de ea. Fa-o sa se simta bine in prezenta ta, fi o persoana pozitiva, ce ii ajuta pe cei din jur, pe toti cei din jur nu numai pe ea.Intrucat vrem sa evitam situatia in care tu esti bun numai cu ea si sa zicem ca ea vorbeste cu o prietena "Ce de treaba este Denis" iar prietena sa raspunda "mda".Fii bun cu toti intrucat asa te poate observa.Fii tu insuti si nu exagera la inceput. Poate ca si ea te place, cine stie?
Dupa ce o cunosti indeajuns de bine si dupa ce da semne sa se simta bine in compania ta atunci poti sa o intrebi lejer orice, mai ales sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta. (aproape orice)

Iti doresc succes si o seara placuta in continuare!

Psbig grinaca ai deja curaj si consideri ca esti pregatit atunci o poti intreba oricand cu toate ca risti sa fii respins. Apropie-te de ea un pic si dupa faci tu primul pas.

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu o intreba, cucereste-o. Priveste-o in ochi, zambeste-i, vorbeste cu ea, fa-o sa rada, ajut-o, fa-i complimente discrete. Daca ti se pare ca te place, ii poti oferi cate o floare, ofera-te sa o conduci acasa dupa ore sau invit-o pe afara la un suc sau unde mai mergeti voi. Nu ii face declaratii, cand va intalniti numai voi doi ofera-i un trandafir rosu si fata va sti ce ai de spus.

| RainmakerX a răspuns:

Multumesc pentru fundita! Bafta!