| Sjsj12 a întrebat:

deci îmi place un tip, e genul de tip pe care nu il poti citi, foarte imprevizibil, totusi e protectiv si chiar ii pasa de prieteni. Nu stiu daca si el ma place, desi l-am vazut de cateva ori uitandu-se la mine eu nefacand nimic. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Delcatty a răspuns:

Nu stim de ce se uita, daca atragi atentia cu ceva de fel sau din interes. Incearca sa te uiti la asta, in oglinda si dupa sa il mai evaluezi cand ai ocazia. Parerea mea e ca, atunci cand exista astfel de situatii, acea persoana trebuie abordata. Nu cred ca e o idee buna sa intrebi "ma placi", ci sa il iei mai voalat, cu intrebari capcana, strategic. Daca nu e un tip timid, o persoana care o place pe alta va actiona astfel incat sa se vada, o sa ii dea semne, hints. Si va fi mai usor sa realizezi atunci.

| Sjsj12 explică (pentru Delcatty):

Imi poti da te rog exemple de intrebari pe care sa i le pun

| Sjsj12 explică (pentru Delcatty):

Ai putea sa imi dai exemple de intrebari capcana te rog

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca te place, va veni el sa-ti spuna.
Pentru atat lucru, nu trebuie sa faci nimic special.

| Andreeush a răspuns:

Ai încercat să îi atragi atenția într-un fel sau să vorbești cu el?

| Sjsj12 explică (pentru Andreeush):

Sa ii atrag atentia nu. vorbim mereu, suntem prieteni

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Daca se uita la tine de cateva ori asta nu inseamna nimic, sunt unele persoane carora le place de cineva, si nici macar nu se uita la acea prsaoana. Cel mai bine ar fi sa iti faci timp sa cunosti mai bine acea persoana, pentru a-ti face o parere mai amanuntita despre ea. Dupa cum ai spus si tu, este o persoana imprevizibila, deci nu poti stii niciodata ce e in sufletul lui, nu poti fi sigura daca te place. Ai putea sa intrii in vorba cu el, sa te bagi in seama, si daca si el te baga in seama, esti pe drumul cel bun. Si daca si el te cauta la un moment dat inseamna ca te place