| Văduva_Ioana_2002 a întrebat:

Deci în toamna lui 2017 am început liceul, clasa a 9-a, apoi prin decembrie m-am hotărât să plec la tatăl meu, care stă în altă țară. Sunt aici de 5 luni dar vreau să mă întorc înapoi săptămâna viitoare. O să trebuiască să dau examenul din nou examenul de admitere pentru liceu?

2 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

NU! Nu trebuie sa dai din nou examenul de admitere, dar e posibil sa fie nevoie sa repeti anul. Daca ai noroc si ai toate mediile incheiate pe primul semestru, iar profesorii vor binevoi sa iti dea tezele separat si sa te mai asculte(pentru al doilea semestru), e posibil sa poti trece in clasa a 10-a, insa sansele sunt destul de mici, iar tu ai ramane cu niste lacune care ar fi piedici pentru anii urmatori.
Oricum, mergi(sau suna, de ce nu) la secretariat sa iti ofere toate detaliile de care ai nevoie.

| MtfkRebekah a răspuns:

Buna. Da, ca si cum ar fi pentru prima dată când te ai înscrie la acel liceu. Odată plecat tu rămâi in evidenta lor ca fost elev dar asta din cate stiu nu te ajuta sa sari peste admitere in cazul in care ai plecat. Take care!