| OmSecret a întrebat:

Deci intr-o seara m-am trezit din somn si in fața patului era un om(barbat).Nu i-am vazut fața sau cum era imbracat.M-am uitat 5-6 secunde la el si el la mine.M-am frecat la ochi si tot acolo era.Ne-am mai uitat 10 secunde unul la altul(am inlemnit)si s-a ridicat 4-5 cm de pe jos si dupa s-a dus afara din camera dar nu pe jos intr-un fel zbura.Am stat treaz toata noaptea treaz si stateam in pat inspaimantat.Ce credeți ca a fost sau cine?(eram singur acasa).Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Nooo creeed! Si tu ai patit asta? Si eu la fel am patit si mai era o persoana pe aici, desi cred ca era taica`su in cazul lui. Ar trebui sa ne facem o echipa sa-l pandim pe acest om negru. Poate se duce la Roxanna61, ar trebui sa mergem la ea toti.

| OmSecret explică (pentru WaterDrop):

Ba chiar am pațit-o.Nu putea sa fie tata ca eu eram singur acasa.WTF.Deja am pațit-o mai mulți.O sa ajunga si la Roxana sa vada si ea.

| Mynameis93 a răspuns (pentru OmSecret):

E penibilă povestea asta, serios xoxo

7 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Ai halucinat după somn. E imposibil să zboare. Fantomele nu exista asa ca stai linistit.

| gothicbat a răspuns:

Sigur nu ai avut febră sau ceva?

| Mynameis93 a răspuns:

E a doua oară când pui întrebarea asta.Deja e penibil.

| OmSecret explică (pentru Mynameis93):

Nu am mai pus intrebarea asta.

| Shinderiu a răspuns:

Cel mai probabil era un om umbra. Ei se găsesc în visele lucide. Unii oameni au murit din cauza lor, pentru ca erau speriati de ei, le-a crescut ritmul bătăilor inimii si au murit. Nu este o gluma! Citește asta : https://www.efemeride.ro/......-noaptea/. Sper ca te-am ajutat.