Mai nu stiu c sa iti spun.dar daca spui ca se desparte asa des de fostele prietene.de ce nu ar face la fel si acum? oricum sa stii ca nu e singurul baiat d care te poti indragosti si nu ai dc sa plangi sau sa te ingrijorezi...si daca spui ca e si plecat eu nu as crede ca nu e cu altcineva.doar gandeste-te, te pupic:*uh vei sti mai bine c sa faci
Si da si nu...
Eu spun ca ar trebui sa fi increzatoare, dar daca ti-se pare ceva in neregula, sa faci cateva controale (sa-l chestionezi legat de ce a mai facut sau sa-i verifici nr de tel etc ) pentru ca din cate am inteles te poate parasi fara macar sa te anunte.
Scuze ca nu te pot ajuta cu mai multe idei... dar in cazu' tau e greu de spus ce va face el...
Sper sa am dreptate si sa nu te pareseasca... SUCCESC IN CONTINUAREA RELATIEI!
2 saptamani? daca zici ca se desparte repede de fetele cu care sta ...eu nas avea incredere, daca isi bate joc? u stai si te gandesti la el si el.nu stiu in 2 ssap nu exista iubire sau il placi de 2 luni? eu zic sa nu mai vb cu el ceva timp sa vezii daca te suna el! sper ca am fost de ajutor pup x
Carolin eu tot am asa problem dar am decis sa astept pin la vara si voi vedea daca ma iubeste sau nu dar daca nu eu am decis sa-i spun prima ca ne departim ca sa nu sufar succes
Diorrus întreabă: