| ZoeZ a întrebat:

Deci ma cheama Zoe si e fata asta din cartierul si clasa mea care isi tot bate joc de mine si rade de numele meu si spune ca arat a o constipata fiindca am ochii albastrii. Acum in vacanta tot trece pe la casa mea ca stam in acelasi cartier si tot suna la sonerie si face farse. Adica de ziua mea a aruncat cu hartie igienica in fata portii si am strans inainte sa vada parintii mei si nu le-am spus fiindca apoi o sa se faca drama mare in cartier si o sa stie toti vecinii. Si fata asta tot arunca bilete sub poarta si pe ele sunt niste cuvinte urate si chestii din-astea. Nu inteleg de ce imi face asta fiindca eram prietene foarte bune in clasele primare. Va rog ajutati-ma si va rog sa nu spuneti sa vorbesc cu parintii mei sau sa o ignor ca faza cu parintii chiar nu vreau ca o sa fie mare drama si faza cu ignoratul e nefolositor fiindca face farse la casa mea!

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai ca sa o potolesti poate ca ar fi nevoie de o "mare drama" asa cum spui tu. Nu ai de ce sa ii suporti prostiile din cap. Daca atat o duce capul atunci sa suporte consecintele. Ceea ce spune despre tine nu ar trebui sa te afecteze, trebuie sa iti dai seama ca o face din invidie nu ca ar avea numele tau ceva sau ochii tai albastrii. Ceva a deranjat-o la tine odata ce ati fost prietene, dar nu are nici un drept sa se comporte asa. Ori stati de vora civilizat si ii spui consecintele daca nu se va opri, ori treci la fapte.

| ZoeZ explică (pentru IsabelaIssa):

Iti multumesc pentru sfat! Am vorbit cu parintii mei si de indata ce au aflat au sunat parintii fetei, dupa care eu am vorbit cu ea. Totusi s-a facut drama mare ca fata asta s-a plans ca trece printr-o peridoada grea. Au aflat si vecinii de faza si acum nici macar n-o mai saluta. Se cam intoarce roata...

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Apeleaza la parinti sa mearga si sa le dea in cap la parintii ei ca nu sant in stare sa isi creasca proasta de mucoasa

| IsabelaIssa a răspuns:

Ma bucur ca ai rezolvat. Trebuie sa iei atitudine si sa nu te lasi calcata in picioare de nimeni. Fiecare sa isi asume ce face si sa suporte consecintele. happy Mult noroc in viata!

| Vi003 a răspuns:

Ceva se intampla cu ea de a devenit asa de agresiva. Ar fi bine sa spui parintilor, nu-i normal sa fii agresata in acest fel, se pot lua masuri legale impotriva familiei acelei fete, nu-i de joaca cu astfel de oameni. Ai grija si spune parintilor tot ce se intampla, ei stiu cum sa te apere.

| StefanR0 a răspuns:

Si ce-ai vrea sa-i faci? S-o bati pana nu se mai poate ridica? S-o sperii atat de rau incat sa nu mai iasa din casa? Acestea's faze de filme.
Oamenilor de genu chiar nu ai ce sa le faci. Poti recurge si la parinti dar cum ai zi si tu, drama mai mare si apoi ai fi luata mult mai rau in bataie de joc.
Ai putea incerca prin a-ti face prieteni care sa fie adevarati... in cele din urma, ai putea sa-i dai peste nas de fata cu toti dar asta depinde de tine.Asculta ce au de zis si altii...