| JustUnknown a întrebat:

Deci ma simt singura... nu mai stiu ce sa fac sad. Povestea mea e cam ciudata(am 15 ani). Totul a inceput vara trecuta cand nu prea ma mai intelegeam cu cea mai buna prietena a mea care si-a gasit sa zicem o alta prietena cu care bea si nu asta era faptul care ma deranja dar se si imbata X-(. In fine o prietena mai veche care e cu 3 ani mai mare decat mine a aflat ca nu am cu cine sa ies(a avut si ea aceeasi problema cand era de varsta mea) si m-a invitat sa ies cu gasca lor. Am esti m-am distrat super tare. Apoi am aflat tot felul de chestii ca s-ar droga si ar fuma si toate chestiile posibile. Ma rog chestia cu drogurile era adevarata pentru unii insa chiar toti fumeaza :O desi nu ma mira ca in orasul meu cam toti practica acest lucru oh go on. Insa chestia este ca imi place de un baiat de la ei din gasca aia(atunci el nu era, ma refer atunci cand am iesit cu ei). Imi place de el de asta primavara si el stie asta. Si am impresia ca si el ma place si chiar cred ca o sa imi iasa combinatia. Nu ma deranjeaza faptul ca fumeaza insa mi-e frica de un lucru daca nu o sa ii convina ca nu vreau sa fumez si o sa incerce sa ma convinga deci chiar nu vreau crying sa ma apuc de asta. Pana acum nu am mai avut nici un iubit si chiar il plac foarte mult. Voi ce parere aveti? Eu doar m-am descarcat sad

4 răspunsuri:
| Cristina_1126 a răspuns:

Dk el chiar te place nu conteaza ca tu nu vrei sa fumezi, ai putea chiar sa-l convingi u sa nu mai fumeze si sa iasa din gask aia... daca el nu te intelege incearca sa uiti de el, nu meritawinking

| Razvan a răspuns:

Pleaca de acolo cat inca mai poti.Stii ce inseamna consumul de droguri/alcool? Mai mult de 2 ani nu ai sa o duci? Chiar vrei sa mori la 17 ani? Aici nu e vorba despre iubire ci despre salvare.Salvarea ta. Fugi si nu te mai uita in urma

| JustUnknown explică:

@onutzu deci vrei sa plec din oras? si unde naiba sa ma duc confused

| Razvan a răspuns:

N-ai nevoie sa pleci pentru a te indeparta. Poti sta langa o persoana si sa o simti departe. Poti suna un om de la jumatatea nordica a tarii si il poti simti aproape
E vorba de o fuga moralawinking