| kdnkdf a întrebat:

Deci, mama mea e mai scunda de statura, la fel si eu big grin. Toti colegii mei rad de mine si imi spun pitica. Si cand au nevoie de mine imediat apeleaza la mine. Iar eu sa nu fiu rea, imediat le sar in ajutor. Dar ma jeneaza cand imi zic asa. Sunt si eu om, nu? Si nu ma baga in seama, daca le spun ceva imi zic ca nu am voie sa ascult ca sunt pitica si din astea. Sefa clasei mereu comenteaza cum ma imbrac, si toti ma barfesc. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Lola_6438 a răspuns:

Nu te impacienta.Aud muuuuulte fete care vor sa fie mai mici de statura. Stii cum e omul; cele mici de statura vor sa fie inalte, iar cele inalte vor sa fie mai scunde, ca zic ca is capre. laughing Si sa stii ca ceva e am observat e ca fetele mai mici de statura is inteligente. Adica, asta am vazut la niste fete din oras la mine. big grin
Si sa-ti mai zic ceva. Daca nu ii mai bagi in seama cand te fac pitica, si zambesti si tu si apoi iti vezi de treaba ta, se vor satura sa iti zica asa. Vor doar sa te supere. Nu-ti fa griji in privinta inaltimii tale; nu esti cea mai mica din lume. big grin
Si despre hainele tale, chiar vor sa te necajeasca.Vestimentatia nu ar trebui sa fie un motiv de "barfa". Fiecare are stilul sau propriu.
Deci, bucura-te de viata si nu-ti mai fa complexe. Vezi totusi ca esti placuta de restul colegilor daca iti cer ajutorul.
Sper ca ti-am fost de folos catusi de putin. :***

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Fetele scunde au avantajul ca pot purta tocuri inalte.Pe cand fetele inalte daca mai poarta si tocuri dau in penibiloh go on
Nu ii mai baga in seama pe restul si bucura-te de viatatongue

| nobody_9468 a răspuns:

Mai sincera sa fiu, mie imi plac fetele mici de statura, nu ca as fi pe inverslaughing, doar ca mi se par dragute.Plus ca daca mai ai si forme, ai si o fata draguta e foarte okbig grin.

Bafta.

| Messyhair a răspuns:

Sa ii ia naiba pe toti!

Nu suport astfel de oameni!

Si care ii este problema sefei lu' papuc cum te imbraci tu?!

Nu imi pune la suflet ce zic ei. Tu fii tot timpul draguta, si lasa-i sa se vorbeasca singuri pe la spate. Fa-ti si tu o prietena si stai cu ea.

Cat despre imbracat...imbraca-te si tu mai la moda, aranjeaza-te putin, machiaza-te putin(nu exagerat, si depinde de ce varsta ai, daca ai sub 13 ani nu ti-as recomanda, inca).

Si daca te barfesc ar trebui sa te simti importanta.
Si eu ma simt la fel. Si uneori sunt mandra ca ma barfesc altii, inseamna ca cu ceva tot ma invidiaza(scuze cacofonia).

Uite blogul meu despre fashion and beauty.
http://messyhair00.blogspot.com

Si nu mai pune la suflet tot ce zic.Fii mai indiferenta.

| CokoStar a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie 4 ani de zile, aveam o gramada de prosti in jurul meu.Iti doresc sa fii mai tare decat am fost eu.

| NinaY a răspuns:

Da'i dracu si bucura'te de viata! Nu ii mai ajuti, nu nimic, si tot ei vor veni la tine! esti prea buna ca sa stai sa ajuti niste nesimtiti care se iau de tine doar pentru inaltimea sau conditia fizica, imbracamintea...

Sper ca te'am ajutat!
Puuup! :*

| Aura a răspuns:

Nu mai pune la suflet tot ce spun ei, sunt rautaciosi, si vor sa te faca sa te simti prost, si din cate vad reusesc. Dar stii de ce fac asta? Pentru ca ei vad ca tu nu esti sigura pe tine. Ia si incearca sa fii sigura pe tine, arata-le ca nu iti pasat, ca iti place de tine asa cum esti tu. Fiecare om e frumos in felul lui si are o frumuseste aparte, ceva ce ii atrage pe cei din jurul lor. Fiecare are stilul lui vestimentar, personalitate si multe altele. E normal, suntem diferiti unii de altii. Tu esti frumoasa asa cum te-a dat Dumnezeu, nu te mai uita in gura altora, orice ai face nu poti fi pe placul tuturor. Si nu te mai lasa folosita, la nevoie vin la tine, iar cand nu mai au nevoie te batjocoresc, si de asta isi permit multe, pentru ca tu nu le spui nimic, si le accepti toate rautatile. Ia nu ii mai ajuta decat daca se poarta frumos cu tine si sa vezi cum se schimba situatia. Bafta!

| ^__^S.y.m.o.^__^ a răspuns:

Mi se pare foarte urat, dar mai ales imatur din partea lor.Sunt niste profitori de 2 bani care habar n-au ce-i cu ei.Fiecare e special in felul lui si sunt convinsa ca esti foarte speciala, avand in vedere ca dupa ce trebuie sa induri ii mai si ajuti. Cum spuneau si ceilalti, ia mai lasa-i in pace sunt sigura ca poti sa-ti gasesti alti prieteni!
Vei vedea ca ei vor veni la tine!'
Mult succes, sper ca te-am ajutat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i asculta, eu am suferit atat de mult din cauza colegilor care ma batjocoreau incat am ajuns sa numai fiu miscat de nimeni si nimic