| PopAlinaMarta a întrebat:

Buna Tpu...deci mie imi place mult de un fost coleg...bine defapt si el ma placea pe mine pentru ca pe a 7-a sau a -8 chiar si pe a 5-a mi-a spus "te iubesc"
... Apoi a inceput liceul...eu filo el mate info,iar recent virbea cu mine frumos ma saluta ma mai si imbratisa...dar de careva zile nu mai reactiona la fel cand ma vedea ma saluta o data si gata nu mai zicea nimic, nu ma mai chema langa el...si in plus acum 2 zile a inceput sa ma imi spuna cat de frumoase sunt 3 colege de ale mele si ce bune sunt....adica eu nu mai inteleg nimic din asta
Cand vorbeste frumos cu mine cand parca sunt invizibila
Voi ce credeti? Dau funda

2 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Bune la ce? La suflet? smug

Este lumea plina... Nu te ingrijora, o sa treci peste happy

Exista foarte multi tipi de genul.
Se da bine pe langa tine dintr-un anumit motiv. Ori vrea sa "se distreze putin cu tine", ori vrea sa-l ajuti cu acele "colege bune".

Sfatul meu ar fi sa pastrezi distanta atata timp cat el se comporta asa.
Daca are nevoie de tine sau daca ii place sa vorbeasca atunci sa faca el primul pas.

| AnonimVVV a răspuns:

Hai să fim realiști! Dacă din clasa a 5-a știi că te iubește, mă rog că te place, și până în clasa a-9-a nu i-ai dat o șansă să avanseze de la amic la iubit, cât vrei să aștepte după tine să vadă ce emoții ai și tu? Tipul a trecut la alt stagiu, l-ai făcut să creadă că nu îl placi, asta e, găsește alta care va fi pregătită să aibă o relație și nu îl ține de amic!