| ady2005 a întrebat:

Deci, nici nu stiu de unde sa inceeep!
Sau cum sa va explic chestia asta, fiindca e foarte ciudattt! Deci, mi se intampla cateodata, sa vad ceva din trecut. haide-ti sa va explic printr-un exemplu:
Anul trecut, eram la scoala, si doi colegi de-ai mei, vorbeau. stateam in banca 2. iar ei in prima banca...
Deci, azi, eram in aceeasi banca, in acelasi rand, si au rostit EXACT acelasi cuvinte, pe care la auzisem anul trecut. dar nu era ceva gen,, Eu vara asta am fost la mare" dar era stiti voi. o chestie care o spui doar odata in viata. sau ceva de genu. si nu e prima data. MEREU mi se intampla sa aud, sau sa vad, ceva ce am mai vazut, sau ceva ce am mai auzit. stie cineva ce e chestia asta? I s-a intamplat asta cuiva? Va rog detalii, si explicati-mi si mie ce-i cu viata mea...si cu ciudatenia asta.
Funda
(sorry dar nu stiam ce categorie sa pun)

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Ce ti se intampla tie se numeste "deja vu". O sa-ti las un link dar poti cauta si tu pe google mai multe detalii.

http://jurnalul.ro/......25365.html

Acum interpretari ar fi mai multe in functie de lucrurile in care crezi si nu are rost sa incercam sa dam explicatii.

1 răspuns:
| anonyymuusss a răspuns:

Deja-vu!
Circularitatea vieții te lovește. Nu poți scapa. Poate ca viața vrea sa te învețe ceva, și tu nu poți trece la nivelul următor pana ce nu îți înceți lecția.