Ma indoiesc daca te razi pe maini de la 12 ani la 18 ani nu o sa-ti mai vezi mainile.
tu ai facut asta? ...si nu a fost nimic grav?
Bai bine frate dar cat de mult poate sa creasca firul de par? ....trebuie sa se opreasca si el nu?
Iti garantez ca nu-i asa
De cateva ori pe an fac asta si nu e nimic grav
Bine acum daca il lasi asa nu e nimic grav e doar prima oara cand te-ai ras.
Eu m-am referit in caz ca vei continua sa te razi, te asigur ca asa vei pati.
ok nu mai afc asta! daca m-am ras prima data cat o sa imi creasca dupa? dublu sau cat?
Nu o sa fie la fel ca inainte doar sa nu mai faci asta.
O sa-ti creasca mai mare si in caz ca tatal tau a avut vreo boala infectioasa sau are si tu te-ai taiat in timp ce te-ai ras se poate sa ti se transmita prin sange...
cam cat de mare? dublu? ..triplu? ...impatrit? (((((((
Deci daca e prima data cand il rad nu este absolut nimic grav nu? ..doar ca va creste putin mai mare nu?
Depinde. Eu am inteles ca parul creste si de la nivelul de maturitate ( ma refer la barba si mustata ) insa depinde de persoana. Nu e prea grav, insa iti recomand sa nu mai folosesti, doar daca crezi ca poti sa duci o viata epilandu-te aproape tot timpul (ma rog, depinde, poate sa creasca la o saptamana, doua, trei... )
Sa stii ca daca te-ai ras pe mana o sa creasca par mai mult pe mana doar in locul unde te-ai ras.
Si daca il las asa ca oricum vine vacanta de vara si nu-l mai rad o sa se opreasca din crescut nu? ...adica nu o sa creasca la infinit nu?
Liviuanonim întreabă: