Ei nici ea n-a procedat corect sa te injure si nici tu.Insa daca tu zici ca este proasta te cred si nici eu n-as fi reactionat alt fel daca cineva m-ar fi injurat de familie(in clipa aia nu ma pot controla de loc)
Bai daca eram o mama ti-as fi spus ca a facut o facultate blablabla insa pentru ca sunt eleva am intalnit cativa profesori idioti.
Data trecuta pentru ca pentru 1 copil ne-a dat test la toti i-am scris ceva ''frumos'' in engleza acolo si bineinteles ca sa nu ma cert cu mama si sa am nota scazuta la purtare, de 2 nu-mi pasa mi-am cerut scuze (bine poate ma consideri nebuna pentru un motiv ca asta da femeia aia mi-a demonstrat ca e o idioata)
Pai cum ai putea sa nu mai faci ora cu ea? Poate doar daca te muti in semestrul 2 intr-o alta clasa ca alt fel nu poti sa nu mai faci ore cu ea. Posibil ca doreste sa-ti scada nota la purtare sa nu taci spune-i ca te-a injurat de familie (spune-i injuratura) si cum asta s-a intamplat in clasa ai si martori.
Acum calmeaza-te pentru ca s-a terminat cele 5 zile lucratoare si insuportabile de scoala.
Bine ca am mai dat si de profesori prostuti adica nu prosti la minte asa mai lasatori dar frate asta e proasta rau si ati avut dreptate daca ma duc la directoare oricum directoarea o sa ii dea dreptate deci mai bine nu ma obosesc orcium cred ca butuiol mergator s-a plans deja la diriga astept sa vad ce fac luni oricum mersi la toti pentru raspunsuri :*
Buna.In primul rand calmeazate.Nu rezolvi nimic cu nervii.Cel mai bine e sa te duci la directoare.Un cadru didactic nu are voie sa jigneasca un elev, mai ales daca acesta nu a deranjat ora si nu a facut nimic rau.Iti urez succes.
Buna! Stiu can profesorii sunt foarte enervanti dar calmeaza-te putin pentru ca nu are rost sa te enervezi. Directoarea ii va da dreptate profei deci eu iti spun sa nu te duci la ea... poate doar sa o intrebi sa-ti schimbe profa. succes
Geo2969686 întreabă: