A crescut si nu mai e fetita cuminte si de treaba pe care tu o stii. Si cu timpul, devine o adolescenta rebela. Sau poate nu ii place de tine si te ignora. Nu ai incercat pana acum sa stai de vorba doar tu cu ea, intr-un loc retras si linistit? Poate se fereste de cineva, de ceva..cine stie!
Vorbeste cu ea si vezi ce zice. Intreab-o de ce iti vb asa. Poate vei reusi sa afli!
Poate esti singuru din clasa de care chiar ii place de acea este asa revoltata cand tu faci ceva ce o supara iar pe altii nu ii baga in sema ca sunt porci sper ca asa e poate o enervezi prin simplul fapt ca nu te maturizezi deodata cu ea. probabil ia te vrea, dar nu crede ca te-ai maturizat inca si esti tot acel copil care nu se lasa dus de val de acea te detesta ca nu te-ai dezvoltat in timp ce ea a facut-o de acea relatia nu a mai mers trebuia ca relatia sa evolueze deodata cu voi doi, in orice caz eu am mai vazut colegi in generala la care asa au patit iar cei care au stat pe val au devenit principalele puncte de relati si combinari.Si multumesc lui Dumnezeu ca m-am lasat dus de val Sper ca te vei lasa si tu si nu lua in sema comentariile de genu erai un baiat cuminte sau erai asa de linistit dar tu ai de pierdut. chiar daca nu e chiar bine ce faci, oricum iti vei multumi mai tarziu crede-ma nici nu iti va pasa ca ai facut alegere ce pare acum gresita.PS: daca vrea un barbat fi barbat amintestei ca tu esti cel care conteza pentru ea, daca vrea un baiat interesant atunci fi interesant trebuie sa faci sacrifici