| BIBI2308 a întrebat:

Deci... Plac un tip, de la mine din clasa si am motive sa cred ca si el ma place.
In ore, de aproape fiecare data cand il privesc el se uita deja la mine.
A avut o iubita si in weekend s-a despartit de ea si mie mi-a spus prima.
Noi 2 si alti 4 copii din clasa facem pregatire la matematica, iar eu sunt cu el in grupa. Eu stau langa el, iar cand termin exercitiile(pe care, de obicei le fac inaintea celorlalti) incep sa desenez pe caietul de mate. Caietul meu de pregatire este o combinatie intre un caet de mate si un bloc de desen. Si de cele mai multe ori, chiar daca el nu a terminat, se uita la mine.
Tot ieri, la mate, cand trebuia sa plecam, el a ajuns primul la usa, iar dupa eu(dupa ceilati copii...). La intrare este un scaun, pe care se asezase el si cand am ajuns eu, s-a ridicat si mi-a spus sa ma asez eu.
Dupa ce m-am incaltat, am vrut sa imi iau geaca din cuier, dar o luase el... Si mi-a dat-o...
Nu stiu. Eu il plac cu siguranta si cred ca si el pe mine. Dar... Nu stiu cum sa aflu. As vrea sa merg la el si sa-l intreb, dar nu am curaj. Am mai vru, dar cand m-am in fata lui, nu am mai putut sa spun nimic.
Ce credeti? Ma place? Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Si eu cred ca te place de vreme ce e atat de atent si curtenitor cu tine. Poate nici el nu are curaj sa faca ceva in directia asta si iti urmareste tie reactiile. Invita l undeva sa beti o cafea sau un suc de exemplu si asa sparge ti gheata. Nu numai baiatul trebuie sa faca primul pas.

3 răspunsuri:
| munteanuionvictor a răspuns:

Te place. Dacă ești timidă poți să-i trimiți un mesaj.

| Danyel2002 a răspuns:

Pregătire la mate... Ma enervează laughing Am o profă dură. sad
Aaaa, și da, te place.winking

| zwyxq a răspuns:

Așa am făcut și eu cu fata pe care o plac(doar ca ea nu mă placesad, deci da e îndrăgostit de tine