Nu trebuie sa fii geloasa ca prietena ta Natalia isi petrece timpul liber si cu o alta amica. E dreptul ei sa se imprieteneasca cu cine doreste, cum si tu la randul tau iti poti petrece timpul cu cine doresti, fara a da explicatii altora. Poate sta si cu voi, si cu acea prietena. Este drepul ei. Si sa nu te simti abandonata, ai putea sa ii spui exact ce te framanta, dar fara sa-i reprosezi ceva: " Stii, de la un timp mi-e dor sa ne etrecem timpul impreuna. Poate cand ai tu timp liber am putea sa mergem in parc sau sa ne uitam la un film. Ce zici? Cat de curand. Simt ca imi esti o prietena buna si nu doresc sa ne instrainam" sau vezi tu.
Nu o pune sa aleaga intre voi s acea prietena noua.
"Daca iubesti ceva, il lasi liber". Grupul vostru de prietene nu este o haita in care tu conduci, amica ta Natalia are dreptul sa stea cu cine doreste, daca tu ai fi o prietena buna ai respecta decizia fetei si nu i-ai impune sa vina sa stea cu tine, poate ea se simte bine in prezenta acelei fete, cu ce drept ii interzici tu? Nu mai bine ii spui sa o aduca si pe fata aceea? Si sa fi fericita ca mai vorbeste cu tine, oamenii care fac chestii de genul sunt oameni de nimic.
Nu ar mai venii la tine din propria initiativa, acum vine pentru ca o "bati la cap" poate sa stea cu tine nu e ceea ce isi doreste, eu zic sa o intrebi in fata, spune-i ce vrea, asa e viata, mai pierdem persoane dragi si totusi nu avem ce face, acum nu stiu ce probleme ai tu cu fata aia exact (certuri anterioare, chestii de genul).
Twister09 întreabă: