| OnlyTheScript a întrebat:

Deci prietenul meu imi zice te iubesc din 10 in 10 minute. Cand am vorbit odata pe mess, i-am spus din intamplare ca ador bratarile, ca imi plac la nebunie. El mi-a spus ca atunci cand ne vom mai intalni imi va da un cadou. M-a intrebat daca vreaus a stiu ce este si eu am zis da normal. Si a zis ca imi va da o bratara... In fiecare dimineata cand ma trezesc va mereu cate 6 mesaje de la el in care imi spune cele mai dulci vorbe posibile, de ex: "Te iubesc asa cum iubim noi soarele si cum luna isi iubeste stelele." sau " Te iubesc ca pe cel mai rar trandafir."...mentionez ca este in zodia berbec
Acum intrebarea: chiar este atat de atasat de mine? chiar ma iubeste asa de mult? ...incep sa am dubii
ce parere aveti?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E evident.

| Xenia16 a răspuns:

Pe o parte inseamna ca te iubeste, iar pe de alta ar putea sa te linguseasca doar, caci poate a facut ceva ce regreta

| OnlyTheScript explică (pentru Xenia16):

De fapt a inceput sa se comporte asa frumos cu mine de cand ne-am sarutat prima oara :X...

| Xenia16 a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Probabil incearca sa iti arate ca tine la tine, ca te iubeste, a vazut in tine ce n-a vazut in orice fata deci bucura-te ca il ai. Caci altele nu au parte de asa un prieten ca al tau.

| Mariancikkk a răspuns:

Unii sunt inebuniti de dragoste pina te dizvirgineaza, depinde ce fel de persoana este, exista baieti care iubesc mai mult ca fetele, nu stiu peste cine ai dat, ai grija

| OnlyTheScript explică (pentru Mariancikkk):

Eu am 13 ani el tot 13..cum sa ma dezvirgineze? O_O

| InnaBotezatu a răspuns:

... Da te iubește, bucură-te de el și taci!laughing Te pup, pa-pa.

| дфтф a răspuns:

Buna!
Exact asa mi s-a intamplat cu prietenul meu,faza e ca totul consta in a avea incredere,stiu ca nu-ti poate dovedi exact ce spune,dar faptul ca-ti face cadouri iti spune vorbe frumoase,inseamna ca e un baiat special,indragostit pana peste cap de o fata speciala,e romantic, e unic pentru tine si tu pentru ea, poate asta e felul lui de a isi manifesta dragostea, prin vorbe dulci, siropoase.Doar ai incredere si vezi ce se intampla.
Pa, Pa!