| gretablue a întrebat:

Deci sa incep cu inceputul. de aproape 5 luni vorbesc cu un baiat.Este in liceu cu mine, doar ca la alta clasa [suntem de aceeasi varsta]. In fine si prin mesaje/la telefon vorbeam foarte mult, la scoala doar ne salutam ceea ce era si inca e foarte aiurea. Acum o luna doua sa zic a vrut sa ne vedem insa eu chiar nu am putut sa ies si tot spunea ca il resping si chestii de genul. Acum..defapt de o saptamana, doua pare mai sec asa si nu prea mai vorbim ca inainte adica nonstop ). pe el il cam deranja ca eu ma suparam repede[asta imi e firea ce dumnezeu sa fac?!]. Inainte mai intra si el pe mess..acum nu intra dar pe fb este.straight face Ce naiba i-am facut de se poarta asa? Eu tin la el si chiar il plac. Oare el m-a placut sau ma place? Multumesc...

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate crede ca nu il placi si ca l-ai refuzat intentionat, vorbeste cu el, spune-i ca de fapt tu il placi

| Lavinia516 a răspuns:

Bunăă!
Poate crede ca nu il mai placi si de aceea te ignora! Incearca sa-i arati prin gesturi ca inca il placi sau pur si simplu spune-i! Fa tu primul pas, ca va fi bine!

Succes!

| gaina007 a răspuns:

Ar trebui sa nu mai tragi vanturi la intalnirile cu el...si eu te-as evita! funda!:X