Nu ii mai baga in seama. Ei vor doar sa te descurajeze, sa te "traga" la nivelul lor. Nu esti tocilara, si eu am aceleasi note ca tine, invat, dar nu inseamna ca suntem tocilare
De fapt, multi folosesc cuvantul tocilar fara sa stie ce inseamna. Tocilar nu este cel care invata mult, ci este cel care invata mult, dar invata mecanic, adica dupa 1-2 zile a uitat tot ce a invatat. Nu cred ca e cazul la tine
Asa ca, sfatul meu e sa-i ignori, trebuie sa te obisnuiesti ca lumea este foarte rea si o sa te critice pentru orice
Stiu ce spui... Mda
Si mie mi-au spus tocilara. Dar, cum stii deja, tocilar inseamna sa inveti mecanic. A durat ceva timp sa ii conving pe colegi ca eu nu am nevoie sa "tocesc " ca sa invat. ( Nu stiu de ce dar am avut intotdeauna o memorie foarte buna. Nu trebuie decat sa citesc o data, maxim de doua ori si am invatat lectia ). Cand si-au dat seama colegii ca de fapt nu stau sa invat toata ziua au inceput sa ma accepte. Am purtat si eu ochelari ( Ii uram asa de mult incat imi venea sa ii arunc. Nu mai suportam vesnicul " aragaz cu patru ochi " )
Ai incredere in tine. E mai bine sa tis e spuna " tocilara " decat " proasta " sau " batuta in cap ".
Am vorbit cu cativa colegi de ai mei si mi-au spus ca intoatdeauna au fost invidiosi ca nu pot sa invete. Ca ii cearta parintii, ca la sfarsit de an se zbat ca sa treaca. Si toti si-au dorit macar odata sa fie destepti.
In concluzie, nu ii baga in seama. In adancul lor, mor de ciuda. ( Ce expredie ciudata am folosit... dar se potriveste )
Lasa-i in asteroizi pe cei care iti zic tocilara.Aia care iti zic sunt sigur fanii lui Becali
Si stiu cum te simti.Am patit asta in clasele I-II =>Nu ti s-au maturizat colegii; D
si eu port ochelari, sunt fata de profa (de mate)(ne mai si preda la clasa noastra, si cred ca nici tu nu prea iubesti matematica )
No, si ai zis ca ai prieteni. Daca ai prieteni adevarati, nu mai ai nevoie de niste ciobani care si-au pierdut oile
Cei care te numesc tocilara sunt doar invidiosi pe tine deoarece esti desteapta, sociaala si prietenoasa. Bafta in continuare in invatatura si nu ii asculta PE CEI CARE TE NUMESC sunt asa cu ai spus si tu,, TIMPITI,,.
Neee, inca esti mica, asa gandesc copii. Prin liceu o sa le treaca, poate chiar prin generala. Ignora-i, unii se dezvolta mai greu mintal. Nu-i vorba ca le e ciuda pe tine. Nu le e, nu vor sa fie ca tine. Doar ca ei vor sa "se distreze" si la varsta lor asa se distreaza. Cauta oamenii care nu au IQ-ul mai mic ca numarul de la pantofi.
Nu,daca inveti si iei rezultate foarte bune cu siguranta nu esti tocilara ci inteligenta.
Nu mai asculta ce zice lumea si nu ita ca haterii de fac faimos!
Bafta in continuare la invatat!
Nu,toti iti spun asa deoarece ii roade invidia.Iti dau un sfat, nu ii mai baga in seama.Atata timp cat ai un prieten inseamna ca esti frumoasa!
Funda, plz?