anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Deci,sa va explic ceva ce pe mine ma face confuza. poate ma faceti voi sa inteleg.Eu am 14 ani si [vesnica problemalaughing] imi place de un baiat care are 16 ani. dar el are o prietena de 18 ani.Si din cate am auzit, el sta doar cu fete mai mari ca el, si cand am aflat am zis s-o las balta. oricum n-am nici`o sansa cu ellaughing. Si am zis ca sa il las si sa ma uit la alti baieti, dar de fiecare data cand ma intalnesc pe strada cu el se uita la mine mult [nu stiu cum sa va ziclaughing]. adica, pana nu trec de el nu-si ia capul de la mine. Mi s-a intamplat de aproape fiecare data cand ma intalneam cu el.
Ei, voi credeti ca se uita la mine pentru ca?
[sau poate doar imi imaginez eu, dar de fapt asa se uita la orice fatathinking]

Mersihappy

4 răspunsuri:
| st3lu07 a răspuns:

In mintea ta s-a creat mai demult o imagine a lui ca fiind un potential iubit,acum cand te vezi cu el, esti foarte atenta la fiecare gest, fiecare miscare si o interpretezi ca fiind benefica pentru tine...eu zic sa fi atenta in jurul tau si sa observi cati baietii te privesc asa mult tongue

| Fara a răspuns:

laughing ciudat... de obicei intr-un cuplu e bine sa fie baiatul mai mare ca fata, acum, se poate: acelui baiat sa nu o mai placa pe fata, si nu stie cum sa ii spuna, ca sa nu o supere, cand el te vrea de fapt pe tine, si nu stie cum sa iti zica...laughing
Funda?

| alinaioana12 a răspuns:

Stiu Issez, si mie mi se pare ciudat. ca fata sa fie mai mare, dar totusi nu prea cred ca ii place de mineoh go on

| TANIA_8240 a răspuns:

Nu dispera papusa,incearca sa ii atragi atentie, fa niste semne, si daca te va place e al tau.Succese draga.