| keepcalmcris a întrebat:

Deci sa va spun... este un baiat la mine in clasa care a fost cu o prietena de-a mea ( eu si ea suntem nedespartite ) dar s-au despartit iar prietena mea inca il iubeste super mult dar nu stiu ce sa zic despre el mereu vorbesc cu el si imi spune ca are prietena chatterbox si alte chestii nu stiu daca s-a pus cu fata aceea ca sa o faca sau nu geloasa pe prietena mea thinking faza e ca inainte ( cand erau impreuna si inainte sa fie impreuna ) erau super buni prieteni iar acum nici macar nu se saluta prietena mea il intreaba ce face si bla bla dar el nu ii raspunde i-am dat tot feluri de sfaturi ( ei ) si numai stiu ce sa-i zic straight face a vrut sa se puna cu, cativa baieti sa-l faca pe el gelos dar degeaba ce sa mai fac? va rog, dau funda la cel mai bun raspuns :*!

Răspuns Câştigător
| Amiraaa a răspuns:

Mai, prietena ta nu trebuie sa se impacienteze pentru un baiat care nu mai tine la ea (din cate am inteles). Cu cat aceasta va "alerga"dupa el cu atat baiatul cu siguranta nu ii va da atentie(experienta personala). Noi fetele nu trebuie sa ne lasam calcate in picioare de baietii nesimtiti si sa ne injosim pentru ei... Spune-i prietenei tale ca nu mertita si sa incerce sa-l faca pe tip sa creada ca ea a trecut mai departe si ca nu ii mai pasa de el sau cu cine este! Incearca si tu sa ii prezinti alti baietii sau sa faci apropouri gen "uite ce dragut e baiatul ala, nu?!". poate va gasi un baiat special care o va iubii cu adevarat! sper ca te-a ajutat sfatul meu. succes :*

0 răspunsuri: