| RosaL a întrebat:

Buna TPU deci sa va spun povestea mea am 17 ani, imi place enorm de mult de un baiat, suntem intr-o clasa, suntem prieteni si el acum citeva zile s-a despartit de prietena lui si ma gindeam ca poate am vreo sansa insa s-a intamplat ceva mai grav cea mai buna prietena a mea stiind ca imi place acest baiat imi spune ca si ei ii place si ea i-a spus lui si sunt impreuna acuma....eu iarasi am ramas singura, il iubesc de 2 ani si mie atit de greu sai vad zi de zi impreuna. Vreau sfaturi.

5 răspunsuri:
| noob a răspuns:

Pai 0741049005.Succes!

| AnnaMaria27 a răspuns:

Buna!
Sfatul meu este sa il UITI! big grin
1. Daca iubirea era reciproca, iti spunea asta si nu se baga in alte relatii.
2.Incearca sa nu fi "roata de rezerva". Ai demnitate si cauta-ti un baiat care sa te merite! happy
Sper ca te-am ajutat!
Bye-bye! :*

| Earthroot a răspuns:

Sa fiu sincer ma indoiesc ca relatiile astea fugitive, nu se termina una bine ca sari in alta, ...ma indoiesc ca rezista.
Poate tie iti trebuie pe cineva sa ai o relatie serioasa, nu cred sa fie prea serios tipu daca sare de la una la alta.

| bubulina2012 a răspuns:

Ce prietena iti este ea daca iti face asta stiind ca il placi? ar trebui sa te ajute nu sa iti stea in calea drumului spre acel baiat. dar daca chiar il placi. poti sa i-o spui daca te place si el. super daca nu nu ai cum sa o schimbi sad dar daca prietena ta ''buna'' o sa se supere spune-i ca si ea tia distrus sansele asa ca acum ati fi kit sper ca te-am ajutat

| EuEuEuNutella a răspuns:

Pai,eu cred ca ar fi bine sa ii spui tot ce simti baiatului, si sa ii spui prietenei tale ce simti pentru baiat in caz ca nu stie, dar daca ei se iubesc mult eu cred ca ar trebui sa il uiti pe baiat, bine da acum depinde de baiat si de prietena ta... tongue