Sa le ierti,cand esti gras si esti jignit nu mai judeci o perioada,am patit-o cand eram mica,acum ca's mai tare in gura nu mai are tupeu nimeni sa-mi zica,da recunosc,sunt grasa si sunt mandra,am multi prieteni slabi,care se iau de aspectu oamenilor dar de al meu nu.Ce demonstreaza asta? Nu conteaza cum arati,asa mai plinuta cum sunt am un scop,sa invat oamenii pe care ii cunosc sa priveasca dincolo de aparente, deci prin urmare iarta-le, mai gresesc oamenii si nimeni nu-i perfect.
Si eu am fost gras cand am fost mic.
Insa eram mic de statura
Acuma am lejer aproape 100...
Dar am si peste 1.80 inaltimea'
Normal mai sunt uni care comentaza dar.
Cand comentezi la unu nu tocmai 'mititel' te astepti sa furi si 2 - 3 capace daca esti mai ' firav ' nu?
Daca vad ca e unu mai mare ca mineTac
Dar daca vad vreun 'porumbel antifonat' ca obiectaza eu dau de sare te astept in privat daca ai pofta de vorba`
Sa inveti sa povestesti, aia sa faci prima data...nam inteles nimic din toata povestea ta.
Iartale oricum ca doar si popa o zis ca iarta pacatele... daca chiar ai nevoie sa vb lasa-mi id pe privat, dar sa-mi spui inainte varsta sa stiu la ce ma astept
Imi cer iertare pentru greselile gramaticale*
si daca se poate, as dori pe cineva cu are sa pot vorbi, pe mess, dau id.ul la mesaj privat!
Ar trebui sa stii ca asa is prieteni in ziua de azi cel mai bine ar fi sa le ceri o explicatie pentru tot ce s-a intamplat intre voi poate totusi a fost o confuzie.si nu te lasa calcata in picioare de nici,, o prietena''
Pf si ce ai bagat toata povestea puteai sa spui numai finalul si gata va certati din tampenii pentru niste papuci?) dao dracu ce o sa faceti cand o sa fiti mai mari cand o sa aveti problema serioase de cearta?