Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui cat de mult o placi si cat de mult o iubesti.Dar asta nu trebuie sa o faci de fata cu toata lumea pentru ca ar fi jenant. Uite ii spui asa. [Cristina,Andreea,Denisa,Miruna cum o cheama pe ea ] Chiar daca se va strica prietenia noastra, asta e! stii, mie din cls. a III a imi place mult de tine.si am inceput sa te iubesc foarte mult.si astepti sa zica ea ceva.Si daca nu vrea sa accepte ca o iubesti.inseamna ca este foarte nesimtita.Si sa o lasi in pace daca face asa...Eu sper ca te-am ajutat cu ceva.Te rog, sa`mi spui cum a decurs totul .Si daca iti place parerea mea. Fundita`.
Funky kid! am citit tot ce ai scris! o sa iti raspund cu mare placere dupa ce o sa rescrii tot pentru ca daca continui asa o sa ajungi rau de tot! bafta
Pe mine ma plac multi colegi si uni mi-au zis... apoi am ramas cu totii prietena dar parca nu mai e ca inainte, decat daca pe unul dintre ei il plac.in fine spune-i ca de vorbit o mai vorbi cu tine. funda?
Eu cred ca trebuie sa-i spui ca o placi. Nu se va intampla nimic rau. Si spune-i ca nu vrei sa strici prietenia dintre voi. poate o sa vrea poate si ea e timida . Totusi nu stii pana nu incerci. Bafta