| Emil_Marian_1993 a întrebat:

Buna TPU deci sunt atras o fata insa nu stiu cum sa o abordez nu e de la mine din oras si nu am preiteni comuni cu ea i am dat mesaj pe facebook de 2 ori mi a dat seen...

4 răspunsuri:
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Intri pe ea "Hei (numele ei),fac un sondaj despre fetele urate cu caracter,hai sa-i zicem, nu asa prietenos care dau seen, intrebarea mea este : De ce ar fi un baiat atras de o astfel de fata?" - Asta merge doar daca fata este destul de matura sa inteleaga ironia, deoarece ea va raspunde si atunci ai prins-o.O sa zica " Cum adica sau Ma jignesti cumva, sau orice chestie" Si atunci ai prins-o si faci tranzitia.Totusi daca nu vrei sa fii asa direct iti recomand sa ii spui "Ce fata sociabila si interesanta, chiar ma bucur ca ti-am dat add". Totusi nu recomand sa te implici serios cu fata asta deoarece o sa va "iubiti" virtual.

| Cristinaaa57 a răspuns:

Daca ti-a dat seen, eu zic sa renuntilaughing

| NH4OH a răspuns:

Eu aș zice să renunți.
Degeaba tu o placi, dacă ea nici nu vrea să-ți răspundă la un amărât de mesaj, un salut. Într-o relație e nevoie de două persoane, nu de una singură.
Sunt multe fete frumoase, de treabă, cu capul pe umeri, poate chiar și în oraș la tine. E grea distanța și dureroasă în general.
Noi fetele, de obicei, dacă ne place de tipul respectiv sau suntem interesate, ne comportăm la fel ca orice alt om, ba chiar unele sunt și reci/distanțe ( asta din cauza unor rețineri, timidități, trecutul, teama ). Voi băieții dacă vreți ceva vă implicați, oferiți atenție și păsare, noi ne-o păstrăm în interior ceva timp.
Baftă happy

| Emil_Marian_1993 explică (pentru NH4OH):

Stiu ca abordarea pe net e cea mai proasta si uneori chiar si dubioasa insa nu stiu ce as putea face cand mai intalnesc situatii de genul in cercul meu de prieteni fetele sunt cam luate toate. si nici nu ma vad ducandu ma in oras pe strada direct la o fata sa i zic esti frumoasa.