| Cocki a întrebat:

Deci sunt prietena cu 2 fete big grin Azi ne-am imprietenit ca bff. Eu acum sunt clasa a 5a cu ele. Inainte ele erau la a si erau cele mai bune prietene eu la b. Acum suntem prietene toate 3. Dar una dintre ele a devenit putin geloasa... Apoi si-a revenit. Ce sa fac sa nu fie geloasa? Ce bancuri le pot spune sa zic si eu ceva? Ce putem face? Dau fundita:X

3 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

O prietenie in 3 de obicei nu prea exista, mai ales intre fete, mereu va fi o fata care va fi mai invidioasa, geloasa si nu merge, dar probabil ca mai sunt si exceptii big grin
nu prea ai ce sa faci, ar trebui sa fi naturala, nu sa inveti bancuri ca apoi sa le spui lor happy
incearcati sa pastrati o relatie cat mai stransa, bazata pe incredere, sa va ajutati cand aveti nevoie si sa va intalniti cat mai des happy

| noSUno a răspuns:

Hi! pai nu trebuie sa spui nimic,doar sa le explici la ambele ca sunt importante ca prietene pentru tine,si nu sunt una cu "o scara mai sus si una mai jos"tii la amindoua la fel,sau poti organiza la tine acasa o petrecere a fetelor,le inviti:vorbiti,povestiti,ascultati muzica,spuneti bancuri,zimbiti,cititi ceva amuzant,va uitati la un film, chestii de genul acesta! Nustiu, eu cred ca sa fi fost in locul tau asa facem! Cred ca te-am ajutat citu-si de putin! Bye! happy )))

| bybytza a răspuns:

Nu te increde niciodata in ele, adica nu le spune niciodata un secret foarte mare. Daca te vei certa cu ele intr-o zi ele se vor duce si iti vor spune secretul. asa ca ai grije ce le zici. este adevarat ce iti spun