| ReZiSTorr a întrebat:

deci tocmai m-am despartit de prietena mea de 2 saptaman. Am fost intr-o tabara cu o fata, ea sta aproape de mine. Fata aceea imi e foarte buna prietena, ea m-a ajutat sa trec peste despartire, ei pot sa-i spun tot.Acum faza e ca noi suntem foarte buni prieteni si m-am indragostit de ea.Ea mi-a spus cu vreo o luna si ceva ca nu cauta o relatie.Ea s-a oferit sa ma ajute faza cu despartirea, i-am spus tot si m-a inteles. Daca ea nu cauta o relatie, ar fi bine sa-i spun ca ii multumesc tot ce a facut pentru mine cu faza cu relatia si sa-i spun ca m-am indragostit de ea.Mi-e frica sa nu ma refuze.Noi ne intelegem foarte bine, iesim seara pe afara.Sa-i ii spun sau nu ca m-am indragostit de ea, daca nu cauta o relatie? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Floricikmov a răspuns:

Sincer chiar poate nu vrea sa aba o relatie ci vrea sa fiti doar prieteni pentru ca asa este mai bine. Unele prietenii nu poate trece de acest stadiu si sa se ajunga la o relatie ca este mai bine asa. Este bina sa si incerci sa ii spui pentru ca incercarea moarte n-are. Decat sa stai cu teama mai bine spune-i ce ai pe suflet poate chiar se va lega ceva. Succes! O zi frumoasa!

| Floricikmov a răspuns (pentru Floricikmov):

Multumesc pentru funda, mi-a facut placere sa te ajut. ☺

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Invita fata la o plimbare prin parc, beti un suc si spune-i oful tau. Merita! Nu uita sa cumperi si o floare.

| vocea a răspuns:

Cel mai bine este sa ii spui ce simti asta este cel mai important, asa vei vedea sentimentele ei fata de tine si apoi vei vedea ce cauta succes

| AdyAdeluş a răspuns:

Spune-i ce simti. Nu uita, poate acum nu cauta o relatie. Dar fii sigur ca va cauta candva, si poate tu vei fii atunci o optiune pentru ea. Incearca-ti norocul

| Leerix a răspuns:

Spune-i ceea ce simti. Risca! Pentru ca altfel, candva cu siguranta vei regreta ca nu ai avut curaj sa-i spui nimic. Sa spunem ca intr-o zi afli ca ea are un nou iubit, iar atunci vei regreta ca nu ai riscat sa-ti exprimi sentimentele. Daca este intr-adevar prietena ta si tine la tine, va aprecia ca ii spui adevarul si poate... cine stie, simte si ea ceva pentru tine dar nu indrazneste sa-ti spuna, crezand ca inca te mai gandesti la fosta relatie. Risca, fa-ti curaj si spune-i ceea ce simti! Macar nu vei trai cu regretul ca nu i-ai spus la timp ca esti indragostit de ea. Uite si ceva amuzant referitor la situatia ta: https://www.youtube.com/......tps?/watch :)))