| MamaNegri a întrebat:

Deci un prieten foarte foarte bun mi-a zis ca ma iubeste. Si mi-a zis-o atat de frumos! Eu in trecut i-am zis ca il iubesc si el nu a zis ca si el. El spune ca atunci nu atia ce simte. Ideea e ca eu il iubesc foarte mult insa acum pur si simplu imi e frica chiar nu stiu de ce. E prima oara cand simt un sentiment atat de puternic pentru o persoana. Chiar nu stiu ce sa ii spun. Pe de o parte vreau asta, dar pe de alta parte imi este foarte frica.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti foarte emotionata. iti este frica pentru ca nu stii ce se va intampla. vorbeste cu el, si sa ajungeti amandoi la aceeasi idee. daca ai incredere in el, inseamna ca e de bine.

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asa si trebuie, sa-ti fie frica inca de minciunele baietilor.

| T0T a răspuns (pentru neutrino):

"minciunelele baietilor" Dar cu cele ale voastre cum ramane tanti?
Ca sa raspund la intrebare, incearca. Eu zic ca merita. Dar daca simti ca nu are sa iasa bine renunta cat mai repede.

| neutrino a răspuns (pentru T0T):

Inteligenta interventie, copile!

| T0T a răspuns (pentru neutrino):

Oh, ai dreptate. Pacat ca nu sunt copil.

| Anonima0000000000 a răspuns (pentru T0T):

laughing) si eu zic la fel ca merita si noi femeile avem minciuniwinking

| T0T a răspuns (pentru Anonima0000000000):

Bine ca recunoasteti laughing

hee hee voi aveti vrajeala noi minciunihappy

| T0T a răspuns (pentru Anonima0000000000):

big grin

hee hee

| Petre_Razvan_1994 a răspuns:

Spune-i ca si tu il iubesti
el v-a intreba ain ce sens... pe loc te orientezi daca vrei sa ii zici ca ai vrea sa fii cu el sau ca prieten
Crede-ma mereu imi ajut prietenii cu chestii de genul, nu prea dau gres laughing)

| AlinaMihaela1506 a răspuns:

Asculta-ti inima! Insa, nu ii da foarte mare importanta la inceput. I-al usor sa vezi cum se comporta. Cu frica nu castigi nimic, iar daca vei fi dezamagita nu este nimic, capu'sus! Vei mai avea parte si de altele in viata. Si cel mai important:niciodata sa nu faci sacrificii pentru un baiat! Lasa-i pe ei sa o faca!