♦ Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
♦ Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost, vei fi si vei ramane aici… in inima mea
♦ Tristetea… cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
♦ Tristetea e o stare trecatoare, singuratatea e o stare…
♦ Sunt plecat/plecata… culeg flori de tristete…
♦ Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
♦ Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi, scaldati in lacrimi…
♦ Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
♦ Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! Nici nu e nevoie. e chiar aici langa mine…
♦ Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
♦ Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nori…
♦ Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…
♦ O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
♦ Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
♦ Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
♦ Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
♦ M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
♦ Maine va fi frumos, mai va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
♦ Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…
♦ Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
♦ Frumusete …exterior, zambet …exterior, inauntru…
-pustie e strada unde se afla.ea te cauta, dar bezna nu o lasa.striga cat poate, dar sufletul abia mai bate.cade si-si cere iertare, dar prea tarziu.ea moare
As vrea sa fiu o pasare,
Dar una calatoare
Sa pot sa zbor in lumea mea
Sa mi se piarda urma-n zare,
Sa uit ca viata este grea.
As vrea sa ajung pe alt taram
Unde visele sunt realitate,
iar soarta pot sa o daram
Unde nu exista moarte.
As vrea sa uit de-ntreaga omenire
Caci este rea si egoista,
visez un strop de fericire,
Dar fericirea nu exista.
omule in viata esti trecator iubeste invata iarta si uita o viata ai traieste cu un zambet pe fata chiar si atunci cand simti ca totul e pierdut viata e una nu zece
de ce sa mint zambind? de ce e drumul greu? de ce doar eu gresesc? de ce doar eu ma zbat? de ce am uitat sa rad? de ce platesc doar eu? de ce mereu mi-e frica? de ce-s de vina eu?
in aceasta lume iubesti doar odata.traiesti din iubere si mori chinuit de iubire
cand esti fericit ceva tot trebuie sa te intristeze
nu iti fie frica de moarte totul va trece te vei simti doar rece lumea va plange tu vei zambi sufletul pleaca tu u revii!
E o poveste fara nume si fara autor. Scris cu parfum de aripi albe care se zbat in zbor
xista adevaruri pe care trebuie sa le colorezi sa devina vizibile
"Chiar daca tu nu ma iubesti, eu tot imi fac sperante."
"Da, Da, Da... Eu Sunt Fata Aceea Căreia Îi Spuneai Că ‘ Nu`Ţi Pasă De Ea '... ŞI Acum Ai Da Orice Să Fie A Ta! Dar Ghici Ce? Asta Niciodată Nu Se Va Întamplawinking
"Niciodata n-ai incercat sa ma iubesti. Daca ai face-o, ai vedea ca-ti va placea."
"Pot sa cad ma pierd in fum. Si apoi o iau de la cap. Ma ridic la cerbatting eyelashes Ce mister! Totul se invarte in jurul meu!"
"Desi orgoliul meu atinge cote mult prea'nalte sa stii ca incep sa simt ceva ciudat cand stiu ca esti departe!"
"Sunt o proasta ca te-am iubit Desi nu e vina ta Eu te vreau pe tine Si u o vrei pe ea! "
Uita`te`n ochii` mei, spune`mi cata ura vezi in ei?
Pe tine te-am acceptat! pe el l-am lasat.Dar nu stie nimeni pe cine iubesc cu adevarat
Încep să văd, ce n-am văzut. Încep să cred că te-am pierdut!
Te chem încet, spre nicăieri. Te chem spre visele de ieri!
Satul sa ma prefac mereu, sa zambesc tuturor in jurul meu,sa fac mereu pe plac sa par de neclintit, sa iubesc un vis si doar in vis sa fiu iubit.
Desi mi-e dor eu te resping. Desi te vreau nu te ating. Desi-mi vb, eu nu te ascult.
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine.dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…
-Un zambet si indiferenta pot ascunde multe raspunsuri si sentimente.
-spune`mi cum ma faci, cum de ma atragi; x. vrei sa te vreau, de fapt imi placi
" I'm fine " really means " I'm dying inside, but you wouldn't care if I told you. "
If you don't understand my silence, how will you understand my words?
Pretending to be happy when you're in pain, is just an example how strong you are as a person.
Boy are just boys.don't cry for them.
Truth is, i miss you.All the time,every second,every minute,every hour,every day.
My biggest mistake was believing the promises.
I'm not perfect, I made mistakes, I hurt people, but when I say sorry, I mean it
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Daca iti place sa te afunzi intr-o stare de tristete profunda asculta melodii cu tenta trista, faza cu statusurile a devenit un cliseu, apropo Google e amicul tau, foloseste-l.
De ce nu ncerci sa fi pozitiva? Cred ca esti intro depăresie sau ceva de genul daca vrei sa vorbim poti sa ma adaugi la prieteni!
anonim_4396 întreabă:
0laurica0 întreabă:
ღHoneyBunnyღ întreabă:
anonim_4396 întreabă: